Топ засобів для нічного догляду за шкірою

Для живлення та відновлення шкіри

-0mBFjBsKBJiE1KUG5Ufm2eyXxnxcsjBOCz-iOdex1Bj0puccmQKvve4d3cCacjyvE_3e3E-6lwbv_mRhPIeiWAgPv6k4GHYO3ikbr-4BXOuSy-uAVwOmYYww0ORsrF53Iu1MUYz7dxC

Багато хто думає, що поділ засобів на денні та нічні — лише маркетинговий хід. Насправді між ними є різниця. Денні продукти спрямовані на захист, нічні — на живлення та відновлення. Коли ми спимо, лицьові м’язи розслабляються, мімічні зморшки неактивні, немає впливу агресивних зовнішніх чинників, а в тканинах запускаються процеси регенерації. Саме в цей час шкіра отримує максимальну користь від догляду. Але для помітного результату він має бути якісним. Розглянемо топові засоби категорії Night!

Нічний крем для контуру очей Medik8 Advanced

Насичений крем легко всотується, дарує відчуття розслаблення, омолоджує шкіру та покращує її стан на ранок. Він підсилює нічну регенерацію, за регулярного використання розгладжує рельєф і підвищує пружність.

  • Антиоксидантний комплекс Midnight Repair на основі відновлювального пептиду, ягід ірги та пітахаї зменшує пошкодження вільними радикалами.
  • Ліфтинговий пептид Matrixyl™ 3000 стимулює вироблення колагену, зміцнює шкіру та скорочує зморшки.
  • Гесперидин і кофеїн освітлюють темні кола.

Крем не містить штучних ароматизаторів, парабенів, барвників, фталатів і виготовлений без тестування на тваринах.

Порада: для кращого результату додатково використовуйте сироватку з вітаміном A.

Ознайомитися з популярними засобами бренду та зібрати відповідну для себе програму догляду можна на EVA. До речі, в гіпермаркеті краси ви знайдете не тільки косметику Medik8, а й інші продукти з добірки.

wFYkchbwv3EInkm3N2rIf7cun3gdMjxYDLBOhoC4xEDfEO6PfBgrSlTbNJREuHgFoPCBe2NUCupeoD5vdY1_OcTc_UFylDKJyD7eR4U7aQZKj5KdP5uZgmNAEVio3NvYFv5E4OddHVUM

Нічний крем-ліфтинг Gigi Vitamin E

Крем призначений для нормальної та сухої шкіри з ознаками втоми й старіння. Його першочергове завдання — скорочення вікових змін. Продукт містить велику кількість вітаміну E для інтенсивного омолодження, повертає еластичність і пружність, стимулює оновлення. Активні компоненти підтримують гідробаланс на всіх рівнях і відновлюють пошкоджені клітини.

  • Пептид Sepilift™ DPHP уповільнює руйнування еластинових волокон і підсилює захисні механізми.
  • Олії ши та жожоба живлять і розгладжують шкіру.
  • Вітамін A прискорює регенерацію, зменшує глибину зморщок і покращує тургор.

Крем підходить для будь-якої пори року, має ніжний аромат і швидко всотується. Усі засоби Gigi проходять клінічне тестування в дерматологічних клініках Ізраїлю. Згідно з законодавством — без випробувань на тваринах.

Порада: у разі особливо сухої шкіри наносьте перед кремом сироватку.

Нічний крем Holy Land Perfect Time Deep Acting

Крем призначений для зрілої шкіри. Він має насичену консистенцію, але всотується легко та не залишає плівки. У складі — інноваційні ліпопептиди, антиоксидантні екстракти, вітаміни та потужні зволожувачі, які скорочують зморшки, зміцнюють і підтягують шкіру, нормалізують гідроліпідний баланс.

  • Фітостероли соєвих бобів стимулюють вироблення колагену й ліпідів, пом’якшують шкіру, відновлюють міжклітинний матрикс.
  • Потрійна гіалуронова кислота зберігає шкіру еластичною і зволоженою.
  • Гінкго білоба підтримує кисневе живлення клітин, здоровий і свіжий вигляд обличчя, сприяє оновленню та уповільнює старіння.

Як і попередній бренд, Holy Land — виходець з Ізраїлю. Це означає, що виробник не тестує засоби на тваринах і ретельно підходить до контролю якості.

Нічний крем-філер Eucerin Hyaluron-Filler X3

Крем бореться з першими ознаками старіння, повертає шкірі гладкість, сяйність і молодий вигляд. Продукт забезпечує потрійний ефект: заповнює зморшки за принципом філера, стимулює, зміцнює захист від пошкоджень вільними радикалами.

  • Комплекс низько- та високомолекулярної гіалуронової кислоти активно зволожує верхні та приховані шари шкіри, наповнює і розгладжує її зсередини.
  • Антиоксидант гліцин-сапонін збільшує вироблення гіалуронової кислоти в клітинах, а еноксолон уповільнює її розпад.
  • Концентрований декспантенол підтримує регенерацію протягом усієї ночі.

Крем підходить для всіх типів шкіри, швидко всотується без липкості та не забивається в пори.

Порада: для кращих результатів використовуйте в комбінації з денним кремом, засобом для шкіри навколо очей і концентрованим доглядом в ампулах проти глибоких зморщок серії Hyaluron-Filler.

wkETXywgsXIg0MrEGlGXc4ilcm81IIs28ZW7U-kkrjNOGbBe_iEy55Du2Euno_Cd5MABrzfxJkPgUpPexSddTYF4cG1UMgkVvvRr5mrqrz1tPZEeNaggSrA-g82HPfMqJzliTPyclqil

Нічний крем BABE Laboratorios Healthy Aging

Мультивідновлювальний крем сприяє повноцінній регенерації шкіри вночі та згладжує наслідки негативного впливу денних чинників. Він активує вироблення колагену й еластину, скорочує зморшки, підвищує пружність і посилює захист від цифрового випромінювання (HEV).

  • Календула протистоїть окислювальному стресу, знімає запалення та зволожує.
  • Пребіотик біолін зміцнює захисний бар’єр, підтримує здоровий мікробіом.
  • Азійська центела регенерує і заспокоює.
  • Бакучіол діє як антиоксидант і покращує тон.
  • Інкапсульований ретинол уповільнює старіння та сприяє оновленню клітин.
  • Комплекс рослинних олій живить і відновлює, допомагає утримувати вологу.

Крем підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої. Продукт протестований дерматологами та офтальмологами без випробувань на тваринах.

Порада: для комплексного догляду використовуйте мультизахисний крем лінійки з ефектом ліфтингу.

Під час вибору нічного догляду орієнтуйтеся не тільки на тип, а й на стан шкіри в поточний момент. Також враховуйте свій вік, склад засобу, наявність і характер ароматизаторів. Кількість компонентів визначається їхнім порядком: чим ближче назва до початку списку, тим більше цієї речовини в продукті. Вдалого вибору та приємного догляду!

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень