Інгредієнт, який обов’язково має бути у кремах для зволоження шкіри

Коли звичайний крем вже не допомагає

Жінки завжди прагнуть, аби їхня шкіра виглядала молодою та пружною. Але трапляється, скільки звичний крем не використовуєш – все марно, сухість залишається. 

На етикетці треба шукати один важливий компонент, який допоможе утримати вологість у шкірі й збереже її молодість. Це - сечовина або карбамід.

За великим рахунком, якщо не зволожувати повітря у кімнаті, де ви знаходитеся, то крем буде витягувати вологу з вас, а не з навколишнього середовища. Треба, аби вологість у кімнаті була не менше ніж 40%.

Треба, щоб вода була й в середині, тобто підтримувати водний баланс – обов’язково. А щоб утримувати вологість шкіри на належному рівні, багатьом підійдуть засоби з сечовиною. Концентрація речовини у косметичних засобах вказана на упакуванні. Вона чудово позбавляє шкіру сухості.

Сечовина або карбамід – це багатофункціональна органічна сполука, яка використовується в anti-age косметиці та засобах для догляду за сухою й чутливою шкірою. Цей косметичний інгредієнт інколи викликає збентеження через свою назву. Однак, хоч ця сполука й знаходиться в сечі ссавців, для косметичних цілей вона виготовляється штучно в лабораторних умовах.

Сечовина в косметичній промисловості стала дуже популярним органічним компонентом, який підійде для чутливої шкіри й особливо атопічної шкіри. Вона повністю безпечна та не викликає алергію. Регулярне користування сприяє цілковитому покращенню стану шкіри.

Залежно від того, для чого призначений косметичний засіб, до його складу може входити від 1 до 50% сечовини. При виборі засобу необхідно орієнтуватися на тип шкіри та особливості його використання, оскільки занадто висока концентрація карбаміду може спровокувати роздратування, а дефіцит речовини здатний стати причиною того, що ефект від застосування буде відсутній.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень