Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»: ціна змінюватись не буде

Особливо зручним тариф буде для споживачів, які мають індивідуальне опалення (с) Леонід Кошельник

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» пропонує споживачам обрати тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Він дозволить спланувати витрати на газ і розраховуватись за спожитий енергоресурс рівними частинами. Ціна газу в цій комерційній пропозиції фіксована та становить 7,99 грн за кубометр, і змінюватися не буде.

– На сьогодні це найкраща пропозиція, що дозволяє оптимізувати витрати домогосподарств на газ, відтак, у холодну пору можна зменшити оплату за витрачений енергоресурс до 40%.  Особливо зручним тариф буде для споживачів, які мають індивідуальне опалення, – зазначив директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

У ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» наголошують, що зміна газового тарифу жодним чином не вплине на призначення державної допомоги клієнтам компанії.

У травні правила призначення субсидій було змінено. Відтепер грошову допомогу від держави будуть виплачувати виключно у готівковій формі.

Розмір субсидії розраховується за соціальними нормативами один раз на рік. Отримувати державну допомогу споживачі будуть за встановленим графіком, що не залежить від газового тарифу, який обирає споживач.

– Ми завжди своєчасно передаємо всю необхідну інформацію до Управління соціального захисту населення, а своїх клієнтів просимо вчасно сплачувати за газ. Бо вчасні розрахунки є запорукою стабільного газопостачання, – зауважив Леонід Кошельник.

Дізнатися більше про «Твій газ Рівномірний платіж» та знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу можна на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». 

Споживачі можуть перейти на тариф у зручний для себе спосіб:

Нагадаємо, під'єднати тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 31 серпня поточного року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень