Понад сто тисяч мешканців Рівненщини уже обрали онлайн-переваги «РІВНЕГАЗ ЗБУТУ»

На різних платформах

Усе більше мешканців користуються онлайн-сервісами «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».

Нині для клієнтів доступний особистий кабінет на 104.ua, мобільні додатки 104 Mobile для Android  та 104 Mobile Light для iOS, чат-боти 7104ua у Viber і Telegram. Кількість людей, які мають особистий кабінет зростає, говорить начальниця відділу продажів фізичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк:

Все більше жителів Рівненщини віддають перевагу зручним онлайн-сервісам. На сьогодні Особистий кабінет на 104.uа мають понад 117 тисяч клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». А от від споживачів, що змінили постачальника, все більше лунає запитань, чому інформація на сервісах для них недоступна. Досить дивно, що запитання адресують до нас, а не до своїх постачальників.

Зазначимо, що оновлений сервіс Особистого кабінету на 104.ua  дозволяє вести до 25 особових рахунків. Крім сплати за спожитий газ із мінімальною комісією, за допомогою 104.ua можна:

• надсилати показники лічильника;

• контролювати розрахунки за блакитне паливо;

• отримувати платіжки;

• дізнаватися ціну на газ;

• перевіряти історію платежів та показань.

Як працюють сучасні онлайн-сервіси, споживачам можуть розповісти у Клієнтському просторі «104.ua», який нині працює у звичному режимі та не потребує узгодження візиту за телефоном контакт-центру 067-01-01-104, розповідають у компанії.

Окрім вищезгаданих роз`яснень, менеджери офісів Клієнтського простору допоможуть провести звірку показників, роз’яснять щодо нарахувань чи обслуговування газового обладнання, а у випадку накопичення боргу допоможуть укласти договір його реструктуризації.

Офіси Клієнтського простору доступні споживачам природного газу у Рівному, Клевані, Дубно, Млинові, Демидівці, Радивилові, Здолбунові, Костополі, Березно, Сарнах, Рокитне, Острозі та Корці.

Нагадаємо, що ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вже шостий рік є постачальником газу для фізичних та юридичних осіб, релігійних організацій в регіоні. Клієнтська база організації сягає понад 267 тисяч споживачів.

* на правах реклами

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень