Стрижки, які змінять обличчя та підкреслять природну красу: те, що треба для весняних змін

Оберіть варіант для себе

Стрижка – головний аксесуар жінки, який може змінити зовнішність і підкреслити натуральну красу. З правильною стрижкою вам не потрібен буде складний макіяж.

Зачіска здатна підкреслити індивідуальність жінки, змінити її стиль і навіть загальне сприйняття зовнішності оточуючими. Стилісти назвали кілька стрижок, які роблять представниць прекрасної статі ще гарнішими та яскравішими.

Каре з рівним зрізом

Класичне каре з рівним зрізом дозволяє привернути увагу до красивої лінії підборіддя та вилиць. А якщо доповнити його коротким чубчиком, то можна зробити акцент на очі. Така зачіска відмінно підходить модницям різного віку та дозволяє експериментувати з укладанням.

Віксі

Стрижки віксі - ідеальний варіант для жінок, які хочуть підкреслити вилиці. Ця модель – чергова модифікація всім відомого піксі. Але в цьому випадку у стрижки більш різкі лінії, особливо в області вилиць і нижньої третини обличчя. Саме вони і додають образу вишуканості та чарівності, підкреслюючи красу жінки. До того ж така зачіска виглядатиме чудово, навіть якщо не витрачати на укладання багато часу.

Контурний боб

Боб до середини шиї здатний підкреслити виразні риси обличчя. Створюючи таку зачіску, майстер робить кілька пасм, які виділяють контури обличчя. При цьому рівний зріз може посилити цей ефект, а локони, що обрамляють обличчя, зроблять вилиці більш виразними, а щоки - менш пухкими.

Об'ємний чубчик-шторка або бічний чубчик

Щоб підкреслити очі та вилиці, можна просто зробити об'ємний чубчик-шторку у стилі 70-х. Він зробить обличчя виразнішим та стрункішим. Це особливо актуально жінкам із круглим обличчям. Щодо косого чубчика на бік, то він додасть асиметрії, відволікаючи увагу від великого носа або круглих щік.

Короткий каскад

Жінкам, які бажають зробити обличчя виразнішим, чудово підійде короткий каскад. Не дарма саме ця стрижка така популярна серед голлівудських зірок. Вона без особливих зусиль дозволяє створити стильне укладання, надати волоссю бажаного об'єму і привернути увагу до очей, губ і вилиць.

Джерело: lifestyle

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень