Прозорість і білий колір: 4 наймодніші блузи весни-2024 (ФОТО)

Аналіз модних колекцій «Весна-літо-2024»

«Гола»

Найбільше на подіумах теплого сезону-2024 було представлено так званих «голих», тобто прозорих блуз. Вони поставали у вигляді цілком прозорих лонгслівів, або ажурних візерунчастих чи квітчастих блуз. Їх одягали як самостійно, додаючи низ - спідницю чи штани, так і накидали зверху жакет, жилет чи кардиган. 

Chanell

Hermes

Романтична

Романтичні блузи з рюшами, оборками теж стрічалися на подіумах. Були як однотонні в ніжних кольорах, так і в смужку чи навіть клітинку. 

Tibi

Louis Vuitton

З квітами

Це ще один підвид романтичних блуз. Модні цього сезону флористичні елементи прикрашали блузи весни-літа-2024 у вигляді мереживних зображень чи великих 3-D-квіток. 

Frolov

Balmain

Біла

Білий колір цього сезону особливо модний. Тому різноманіття білих блуз просто вражає. Вони присутні практично в кожній модній колекції. І поєднують білі блузи зі спідницями - максі та міні, штанами чи носять просто з колготами. 

Schiaparelli

Усі фото у публікації з vogue.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень