5 наймодніших спідниць весни-літа-2024 (ФОТО)

Відібраних з колекцій модних дизайнерів

Усі фото у публікації з vogue.ua

Кльош

Така спідниця відразу робить образ жіночним. А якщо вона з квітковим принтом - то ще й романтичним.

Спідниця кльош з темного атласу цілком прийнятна для офісу, якщо її поєднати з жакетом і футболкою чи лонгслівом. А на романтичне побачення краще обрати квітчасту спідницю, підібравши до неї прозору блузу з квітами. 

Valentino

Christian Dior

З розрізом

Спідниця-максі з розрізом до середини стегна дозволяє продемонструвати красиві стрункі ноги. Така підійде на романтичне побачення чи в театр, якщо її доповнити актуальним верхом: романтичною блузою, пухнастою накидкою. 

Valentino

Valentino

Прозора

Кажуть, що в українських жінок таке відверте вбрання не приживається. Але якщо відвертість зменшити, приміром, одягнувши знизу непрозорі колготки, чи додавши атласну підкладку, то образ стане цілком пристойним, скажімо, для урочистої події. 

Chanell

Armani Prive

Шкіряна

Де-де, а на шкіряному вбранні цього року фантазія дизайнерів розгулялася. Тож від різноманіття спідниць зі шкіри очі розбігаються. Тим паче, що такий низ чудово все прикриває, тож згодиться на всі випадки життя: і в офіс, і на прогулянку, і на побачення, і в кіно. Додайте тільки до спідниці цікавий верх.

Givenchy

Спідниця поверх штанів

Ще один модний тренд, який асоціюється з вбранням Шехерезади та інших східних красунь. На подімуах можна було побачити поєднання спідниць зі штанами як з костюмних тканин, так і з джинсових чи легких шифонових та атласних.  

ROKH

Armani Prive

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень