6 наймодніших жіночих жакетів на весну-літо-2024 (ФОТО)

У тренді - жіночні і мускулінні, оксамитові, шкіряні, з металевим блиском моделі

Elie Saab. Усі фото у публікації з vogue.ua

Приталений

У моді повертається жіночність. І приталені жакети у колекціях модних брендів є тому підтвердженням. Їх можна зустріти різних фасонів (з вирізами, складками, рядами гудзиків та ініші) і з різних матеріалів (костюмної тканини, шкіри, оксамиту).

Bevza

Rabanne

Hermes

Rabanne

Louis Vuitton

Оверсайз

Жакети вільного крою, ніби зняті з чоловічого плеча - теж модні цього весняно-літнього сезону. Така модель робить жіночу фігуру дещо масивною. Тому не підійде повним жінкам.

BOBKOVA

BOBKOVA

Givenchy

Coach

Прямий

Прямі жакети, які ввійшли в моду у попередніх сезонах, продовжують займати свої позиції. Тож якщо маєте таку модель у гардеробі, знайте, що позбуватися від неї зарано.

Valentino

Victoria Beckham

Короткий

Короткі жакети менш популярні цього сезону, але теж зустрічаються у модних колекціях.

Сhanel

Сhanel

Miu Miu

Elie Saab

Шкіряний

Шкіра дуже популярна у колекціях сезону весна-літо-2024. Особливо багато з неї було представлено жакетів. Для прохолодної весни - це саме те, що треба. Обирайте короткі, приталені чи вільні, схожі на чоловічі піджаки, моделі.

Coach

Tom Ford

Coach

Оксамитовий

Оксамит донедавна вважався застарілим матеріалом. Але цього року повертається мода 1970 року. Тож оксамитові жакети - знову у тренді. І їх можна побачити як на подіумах так і в гардеробах streetsyle-зірок.

Tom Ford

Tom Ford

Металевий блиск

Металік був дуже модний восени-2023. Але тримається на піку популярності й досі. Можливо, причина цього в тому, що таке блискуче вбрання зможе підкреслити основні переваги фігури, зробить зовнішній вигляд яскравішим та цікавішим. Речі у кольорі металік можна носити на різні свята, урочисті події. 

Tom Ford

Tom Ford

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень