Мода-2024: весняні жіночі туфлі (ФОТО)

4 актуальні моделі

Балетки

Вони можуть бути сітчастими, блискучими, зі стразами, металізованими, з витонченими ремінцями, з атласу, з акцентним носком. 

 

Лофери

Лофери, які були надзвичайно популярні торік, не втрачають своїх позицій і цього року. Причому, в моді - найрізноманітніші їхні моделі: на платформі, класичні чорні, з ланцюгами, на тонкій підошві, на стійких підборах. А один з найбільший трендів весни-2024 - червоні лофери

Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн — модне взуття, яке теж уже кілька сезонів поспіль не залишає гардероби streetstyle-модниць. Воно легко поєднується з будь-яким стилем вбрання. Обирайте ці туфлі на підборах, на платформі, на низькій підошві.

Мюлі

Для теплої весни актуальними будуть мюлі - туфлі з відкритою п'ятою, без застібок і ремінців, яке тримається на нозі за рахунок верху. Особливо багато на подіумах для весни-2024 було мюлі на мікропідборах. Також цього року в моді мюлі на стійких каблуках. 

За матеріалами vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень