6 модних фасонів пальт на весну-2024 (ФОТО)

Їх презентували на Тижні високої моди

Усі фото у публікації з vogue.ua

Максі

Довжина максі не втрачає позицій у сезоні-2024. На Тижні високої моди були представлені як пальта традиційної довжини максі - до кісточок, так і супердовжини - до підлоги. Це були вільні широкі моделі з капюшоном, приталені з надміру широкими плечима і високим коміром, а також традиційного прямого крою.

Valentino

Viktor & Rolf

Valentino

Valentino

Чорне міді

Довжину міді здебільшого представляли у завжди актуальному чорному кольорі. Це були моделі до колін або до середини литки, з мускулінними плечима, пошиті за зразком двобортних жакетів, чи вільні пальта зі зниженим плечем і шарфами, вбудованими у виріб. 

Toteme

Toteme

Toteme

Toteme

Яскраве

Впадали в око на Тижні високої моди і яскраві моделі, як от трапецієподібне блакитне пальто довжини міді, гірчичне пряме і теракотовий кейп максі. 

Valentino

Valentino

Valentino

Шкіряне

Оригінальне шкіряне пальто модного нині червоного кольору продемонстрував бренд . На нього нашили великі намистини золотистого кольору. А бренд Fendi представив жовте силуетне пальто під крокодилячу шкіру.

Valentino

Fendi

Зі штучного хутра

Штучне хутро не виходить з моди, свідчать колекції Тижня високої моди. А такі моделі доречними будуть на прохолодну весну, особливо якщо вам потрібно виглядати святково. 

Fendi

Toteme

Пташині

Оскільки цього року в моду ввійшла тканина, схожа на пташине пір'я, були на подіумах і пальта з неї, як ось, наприклад, ці.

Valentino

Valentino

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень