6 помилок у догляді за собою, які роблять навіть дуже доглянуті жінки

Вони можуть зіпсувати вашу зовнішність

Використовуєте пінку для вмивання лише ввечері

Багато дівчат переконані, що вранці достатньо вмити обличчя водою, щоб не порушувати природний рН шкіри. Але вранці ваша шкіра також потребує ретельного очищення — потрібно видалити залишки нічного крему і шкірний секрет, щоб звільнити пори та дозволити шкірі дихати.

Вмиваєтеся холодною водою

Холодна вода призводить до звуження судин, сухості і лущення шкіри. Оптимальна температура для вмивання — кімнатна, + 24-25 градусів. Ось тоді ви дійсно будете світитися.

Голите ноги з милом або гелем для душу

Це ж просто ноги! Навіщо переводити на них піну для гоління? Потім не дивуйтеся, що шкіра гомілок дуже сильно сохне, а також підвищується ризик появи порізів і подряпин. Піна для гоління зволожує і створює захисну “подушку” між шкірою і лезом, а ось гель, навпаки, сушить шкіру, роблячи її більш вразливою.

Не сушите волосся феном: “Нехай відпочине”

Іноді ви влаштовуєте для свого волосся справжнє “свято”, даючи йому висохнути природним шляхом. Але це помилка. На довгому волоссі вода випаровується повільно, її молекули витискають протеїни зі структури волосся, роблячи його ламким. Чи є вихід із ситуації? Звичайно є: сушити феном, але з холодним повітрям.

Користуєтесь скрабом за наявності проблемної шкіри

Це фатальна помилка! Ніякі прищики чіпати взагалі не можна: за допомогою скрабу ви лише розповсюдите проблему по усьому обличчю. Якщо з’явилися проблеми — навпаки, використовуйте найбільш щадні пінки для вмивання і тимчасово призупиніть використання будь-яких агресивних методів очищення. 

Бризкаєте парфум на волосся

Ви, звичайно, чули, що саме волосся найдовше зберігає аромат парфуму. Так, це так, але будь-який парфум містить спирт, а це означає, що він нещадно сушить вашу шевелюру — потім не дивуйтеся, що волосся стало таким сухим.

Не наносите крем на зону декольте

Ми усі відмінно знаємо, що 2 рази на день зволожувальний крем потрібно наносити на обличчя і шию. А про зону декольте ви забули? Ось вона першою і видасть ваш вік років через 20! Щоб цього не сталося, припиніть заощаджувати — приділіть увагу і ніжній шкірі декольте, потім ви будете лише вдячні собі.

Джерело:  Новини Ю

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень