6 пар модних кросівок на весну-літо-2024 (ФОТО)

Спортивне взуття не виходить з моди у цьому сезоні

Кеди

Класичні полотняні кеди давно стали культовими. Обирайте чорні чи білі. Вони поєднуються з будь-яким одягом і ніколи не виходять з моди. Та й, окрім цього, зручні. 

Кросівки для тата

Кросівки, які виглядають так, наче ми їх позичили у тата, теж модні у цьому сезоні. Вони - універсальні. І підійдуть для спортивних, традиційних і навіть формальних образів.

Ретро-спорт

Такі моделі були модні у 1970-х. Поверталися до нас знову у 1990-х. І нині вони знову популярні. Секрет їхньої популярності можливо в тому, що з ними легко створювати модні нині образи у стилях мінімалізм та ретро.

Червоні

Хочете виділятися з натовпу - обирайте це яскраве взуття. Вони гарно поєднаються з мішкуватими джинсами, з класичними костюмами.

Білі

Вони універсальні, бо поєднуються з будь-яким одягом. І завжди модні. А особливо прийдуться до душі жінкам невисокого росту, бо додадуть їм кілька додаткових сантиметрів. 

Масивні

Бум на масивне громіздке взуття спостерігався у 2019 році. Втім, і нині воно актуальне. Причому, носити його пропонують з найрізноманітнішими стилями.

За матеріалами vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень