6 головних трендів моди 2024 року (ФОТО)

Коштовні кольори, повернення у 1990-ті, нова романтика, еклектичний дідусь, візерунки і принти, фурнітура

Кольори, що дорого виглядають

Якщо досі у моді панували нейтральні відтінки, то тепер на піку популярності - коштовні кольори. Це, приміром, смарагдово-зелений, рубіновий-червоний, сапфірово-синій. 

Повернення у 1990-ті

Мінімалістичний бізнес-стиль, який був модним у 1990-х, знову актуальний. Його ознаки: окуляри з тонкою оправою, кардигани, ділові сорочки, колготки, чорні мініспідниці.

Візерунки і принти

«Тиха» розкіш відступає, даючи дорогу своїй «гучній» сестрі. У моді - вишуканий максималізм. Він проявить себе різноманітними патернами та принтами. Тож леопардове пальто буде надзвичайно актуальним навіть на щодень так само, як і сукня в горошок. 

 

Еклектичний дідусь

Стиль, який демонструє стриманий максималізм і пропагує гіперіндивідуалізм, набирає неабиякої популярності. Щоб одягатися в ньому, досить шикарної сорочки-поло, твідового блейзера і светрів. 

Фурнітура

Лаконічність мінімалізму відходить у минуле. Максималізм заявляє про себе защібками, брошками, ланцюгами, шпильками. До того ж, усе це стає більш жіночним і декоративним. Невелика прикраса має бути в кожному образі. 

Нова романтика

Це поєднання легковажного панка і елегантного максималіста. Образи, в яких куртка-бомбер одягнута з об'ємною спідницею, мішкуватий блейзер з кольоровими колготками, а ще смужки та рюші. 

За матеріалами vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень