5 варіантів каре, яке виглядатиме по-новому і модно (ФОТО)

Наймодніша зачіска 2024 року

Попри швидкоплинність моди, стрижка каре завжди лишається у топі. Це універсальна стрижка, яка підходить під всі форми обличчя і типи волосся, адже її можна підлаштувати під кожну людину індивідуально.

Стрижка каре може бути виконана в різних варіаціях: коротке каре, довге каре, каре з чубчиком тощо. У 2024 році стилісти пропонують обрати такі варіанти каре: Боб-каре, асиметричне каре, каре з ефектом мокрого волосся і текстурне каре.

Розглянемо кожен вид каре окремо.

Боб-каре

Боб-каре — це символ стилю й елегантності, який ніколи не виходить із моди. Ця стрижка однаково підходить як для жінок, так і для чоловіків. Вона створює елегантний і стильний образ, а також гармонійна для будь-якого типу обличчя.

Текстурне каре

Текстурне каре — це одна з найпопулярніших варіацій каре. Така стрижка надає волоссю об'єму. Щоб створити текстурне каре, перукар часто використовує техніку шарування волосся, роблячи коротші шари вгорі голови та довші — на нижній частині. Це допомагає зробити волосся більш об'ємним.

Асиметричне каре

Асиметричне каре — це варіант каре, в якому волосся з одного боку коротше, а з іншого — довше. Ця зачіска часто використовується для створення сучасного та індивідуального образу. Варіанти асиметричного каре можуть бути різними, включно зі складними комбінаціями довжини волосся, шаруватим ефектом і нерівністю бічних проділів. Асиметричне каре — зачіска для тих, хто не боїться експериментувати.

Каре з ефектом мокрого волосся

Вологе каре — це варіант зачіски, за якої волосся залишається вологим і не піддається термічному впливу — сушінню феном або іншими засобами для волосся. Це стильна і зручна зачіска, яка дуже популярна. Щоб створити вологе каре, спочатку помийте волосся шампунем і кондиціонером для зволоження. Потім нанесіть гель або мус на вологе волосся і розчешіть його зубчастим гребінцем. Після цього волосся можна зафіксувати лаком для волосся, якщо потрібно. Цей варіант зачіски має стильний і спокусливий вигляд, підходить для будь-якого випадку — від повсякденних до особливих подій.

Каре з чубчиком

Каре з чубчиком — це варіант зачіски, в якій волосся вкорочене до однієї довжини нижче вух, а спереду залишається довший чубчик. Це популярна зачіска, яка надає обличчю кадрування і може мати різні варіації залежно від побажань жінки. Вона має свою фешн-нотку та додає розкішності зовнішньому вигляду. Звісно, трендові зачіски не завжди ідеально пасують усім типам людей, тож завжди варто проконсультуватися зі своїм перукарем, який зможе порадити вам, що пасуватиме саме вам. Найкраще таку стрижку обирати юним пані.

Джерело: Фокус

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень