Топові стрижки 2024 року: зберігають молодість і не потребують укладання

Трендові стрижки для жінок за 50

Усі жінки мріють про зачіски, які гарно виглядають і не потребують навичок майстра перукарського мистецтва. Аби мати шикарний вигляд, також варто орієнтуватися на модні тенденції.

Цього року стилісти звертають увагу на збереження молодості й природної краси. Зокрема, для жінок віком від 50 років будуть актуальними такі стрижки.

Стрижка боб – ідеальна зачіска для жінок за 50

Це найпопулярніша з усіх стрижок, адже здатна замаскувати всі недоліки, омолоджує та освіжає обличчя. Зачіска абсолютно невибаглива у догляді і підходить для всіх типів локонів.

Гарна стрижка біксі

Ця стрижка – схрещений варіант зачісок боб та піксі. Біксі значно структурована і коротша, ніж боб, але не така коротка, як піксі. Біксі гарно виглядає, коли волосся трохи розпатлане і неслухняне. Вона підходить для будь-якої структури волосся, зовсім не потребує укладання, її достатньо просто легенько збити руками.

Стильне каре у кількох варіантах

Ця стрижка зовсім не має обмежень за віком, вона пасує всім жінкам без виключення. Кожна жінка може вибрати для себе варіант, адже їх достатньо: класичне, багатошарове, градуйоване, каскадне каре, боб-каре та асиметричне. Майстер зможе підібрати таку зачіску, яка відповідатиме формі вашого обличчя та структурі волосся.

Каскад на коротке волосся

Це багатошарова зачіска з чергуванням довгих та коротких пасом, вона є ідеальною для жінок після 50. Оскільки омолоджує, добре тримає форму, волосся в ній лягає гарно та невимушено. Вигляд стрижки залежатиме від довжини локонів, які накладаються один на одного. Техніка такої стрижки складна, тому треба звертатися до досвідченого майстра, щоб він правильно підібрав форму та довжину.

Багатошарові стрижки

Така зачіска адаптується до будь-якої форми обличчя і структури волосся, тому її можна вважати універсальною. М’які шари піднімають волосся і з'являється природний об'єм. Водночас зачіска виглядає легкою, природною та стильною, тому вона вважається найпопулярнішою для жінок такого віку.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень