6 ознак гардероба заможної жінки

За ними легко у натовпі вичислити небідну особу

Бездоганний крій одягу

Жінки, які живуть у достатку, стежать за тенденціями моди. Але вони купують лише те, що їм личить, і що доречно носити у конкретному випадку.

Це означає, що ніяких супершироких плечей на ділових жакетах.

 

А якщо і оверсайз, то правильний, а не просто светр на 5 розмірів більший.

Вони можуть дозволити собі індивідуальне пошиття з численними примірками, тому одяг завжди на них сидить бездоганно. Головне — знайти свого дизайнера та лекало, яке підходить саме вашій фігурі.

Жінки з низьким достатком таких можливостей не мають, тому кожне коливання ваги чітко видно на посадці одягу. Та й за старою звичкою вони все ще ходять на ринок, де все пошито на типові фігури без урахування індивідуальних особливостей.

Одяг за погодою

Жінка з грошима може купити окрему куртку та взуття під кожний образ. Але й робота зі стилістом теж потрібна, адже грамотна капсула — це вихід для тих, хто не хоче довго думати що з чим поєднувати.

Ті, у кого з фінансами не так добре, часто носять кросівки взимку аж ніяк не зимові, бо вони без хутра, слизькі, і це помітно.

Одяг відповідає випадку

Заможна жінка ніколи не заявиться на чорно-білий бал у червоній сукні, а для ранкової кави не наряджатимуться як востаннє (якщо це не ділова зустріч, звичайно). У них існує чіткий розподіл вбрання: на гірськолижний курорт, на пробіжку чи світський захід — вони мають бути різними.

Коли грошей обмаль, жінка щосили намагається вибрати універсальну сукню, яка підійде і на корпоратив, і на весілля сина, і в кафе. 

Носять аксесуари

Шарфи, сумки та прикраси відмінно доповнюють навіть найпростіше вбрання, роблячи його цікавішим та дорожчим. А ще ними можна скоригувати фігуру, відтінити обличчя та сховати недоліки.

Наприклад, шийна хустка, добре приховує подвійне підборіддя.

 

А сумка чіткої форми завжди виглядає дорого і виводить образ на новий рівень.

Зрозуміло, що цим прийомом користуються і звичайні жінки, але шкода, що не завжди правильно. Одягають безформні сумки з класичним пальтом і купують недоладну біжутерію, яка виглядає відверто дешево.

Обирають нейтральні відтінки

Монохром — це завжди виграшно. Такі кольори легко комбінувати між собою, виглядає дорого-багато та підкреслює статус.

Тому якщо вибиратимете між різнобарвною тунікою і однотонною сукнею-футляром — вибирайте друге.

Але й тут є винятки. Наприклад, стиль британської актриси Хелени Бонем Картер — ця та сама недбалість і недоладність, хоча на фінансове становище вона явно не скаржиться.

Тож якщо ви — не світова знаменитість, якій все з рук зійде, придивіться краще до нейтральних відтінків.

Завжди охайний одяг

Охайність коштує недорого і головне, що їй заважає — людська лінь. Однак ковтунці на трикотажі — це не завжди відсутність належного догляду. Адже якщо немає коштів на якісну водолазку із кашеміру, жінка купує акрил. Він швидко втрачає вигляд, а на новий грошей немає — замкнене коло.

Або ще. Брудне взуття — часте явище у міжсезоння. І тим, хто пересувається на особистому авто, явно простіше утримувати його в чистоті. Тому що вони не стрибають через калюжі та не труться об брудний автобус вранці.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: стильмода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень