4 правила макіяжу для жінок, які носять окуляри

Поради візажистки

Як фарбувати очі

Надто довгі вії, які постійно стикаються з лінзами окулярів, можуть заважати, пояснила візажистка Ліза Елдрідж. Тому обирайте туш без ефекту суперподовження і зі щіточкою, спеціально розробленою для горизонтального розведення вій.

Спробуйте також підкрутити вії перед нанесенням туші: вигин допоможе направити волоски вгору, а не прямо.

Можна також підфарбовувати лише дрібніші тонкі волоски на нижніх віях. Це створить гарний ефект широко розкритих очей. Ідеальним він буде в поєднанні з чорним лайнером, розмитим на верхній лінії вій.

Проблема нанесення тонального крему

Якщо ви носите окуляри цілий день або протягом тривалого періоду часу, під оправою з'являються «сигнальні плями». Щоб цього уникнути, не наносьте занадто багато тонального крему на ніс. Також переконайтеся, що крем має достатню стійкість. Добре, якщо це буде матовий праймер: він усуває блиск, який, зазвичай, просвічує у цій зоні.

Акцент на губи

Перемкніть фокус і додайте трохи драматизму губам, наприклад, зробіть їх червоними. 

Для ще більшого акценту та витонченості додайте трохи перламутрового кольору на очі. 

Як наносити рум’яна

Якщо оправа невелика та спирається на орбітальну кістку, наносьте рум’яна на класичну зону щік. Якщо оправа більша за розміром, нанесіть рум’яна великим, м’яким пензлем форми «С», починаючи від вилиць і доходячи до скронь.

Джерело: Обозреватель

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень