Стрижки, які мають ефект ліфтингу: Візуально підтягують овал обличчя

Підходять і молодим, і зрілим жінкам

Жінкам, які мають вікові зміни шкіри обличчя, стилісти рекомендують дотримуватися основного правила: волосся не повинне бути нижчим від лінії щелепи, максимум до плечей. Тому ми підібрали для вас п'ять ідеальних варіантів, які варто спробувати вже цієї весни.

Каре до плечей

Якщо ви поки не готові сильно відстригати своє волосся, можете спробувати каре до плечей. Ця стрижка підходить всім без винятку. Головне — правильно її вкладати.

Каре можна носити як прямим (оптимально для овальної форми обличчя), так і хвилями (добре маскує вікові зміни та зморшки, а ще приховує масивні щоки і підборіддя).

Боб-каре

Ця зачіска увібрала в себе все те найкраще, що мають її класичні прообрази — каре і боб. Пасма, які спадають на вилиці, допоможуть приховати зморшки біля очей та нерівний овал обличчя. А якщо ви не боїтесь експериментів, можете спробувати асиметричну варіацію стрижки.

Боб-каре дуже легко вкладати — достатньо всього лише підняти за допомогою круглої щітки-брашинга в тім'яній та потиличній зонах.

Багатошаровий боб

З віком волосся стає тоншим і виправити цей недолік допомагає саме ця зачіска. Головна відмінна риса стрижки — по всій довжині робляться пасма різної довжини, що в кінцевому результаті надає візуальний об'єм.

Найкраще багатошаровий боб вкладати хвилями за допомогою плойки чи праски з великою насадкою. А якщо часу зовсім немає, достатньо текстурувати пасма мусом чи гелем.

Шеггі з тонким чубчиком

Ультрамодна зачіска шеггі відмінно підходить жінкам за 50 років. Однак тут важливо дотримуватися певних умов: довжина максимум до плеча і відсутність густого чубчика, який зіпсує весь вигляд.

До того, шеггі вважається маловибагливою стрижкою. Щоб вона ідеально «лягла» потрібно всього лише висушити волосся і максимум обробити його мусом, щоб пасма отримали необхідну текстуру.

 

З першого погляду пустотлива, але досить елегантна зачіска — вона якнайкраще підходить жінкам після 50 років. Тут також варто пам'ятати одне важливе правило: не потрібно робити ультракоротку стрижку, тому що вона максимально відкриє обличчя, чим тільки підкреслить зморшки. А ще такий «хлоп'ячий» стиль підходить далеко не всім зрілим дамам.

Оптимальним варіантом для жінки після 50 років є піксі з подовженими пасмами біля скронь чи повітряним чубчиком. Візуально така стрижка зробить волосся густішим. А ще вона не вимагає багато часу на вкладання.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень