6 трендів манікюру весни-2024 (ФОТО)

У моді - максималізм

Стиль clean girl (чиста дівчина) зі своїм стриманим дизайном, який ще донедавна був хітом соцмереж, втратить у лідерських позиціях. На зміну мінімалізму, такому популярному донедавна, прийде максималізм, прогнозують експерти з краси.

Майстри манікюру проявляють творчість: класичний французький манікюр міняють на френч із позолоченими кінчиками нігтів, а пастельні кольори - на «котяче око».

У дизайні варто очікувати нових текстур, таких як принт крокодила, і додавання 3D-коштовностей. І, звичайно ж, нікуди не дінеться популярний хромований манікюр . А колишні молочні нігті замінить желеподібний дизайн.

Френч з крокодилячим принтом

Це найпопулярніший тренд весни-2024. Замість традиційних білих кінчиків нігтів зробіть їх з принтом, що нагадує шкіру крокодила.  

Кокетка

Банти - дуже модні цього сезону. Але ними прикрашають не лише одяг і взуття, а й нігті. Прикрасьте свій улюблений лак тривимірними бантами та перлами, щоб підкреслити естетику кокетки.

Котяче око

Цього року оберіть для такого манікюру блискуче покриття. 

Желейні

В моду повернувся стиль 90-х років. А отже глянець. Желеподібні нігті цього сезону якраз мають такий глянець, а ще дещо футуристичний вигляд. 

Нігті Glitter Aura

Нігті Аура зробіть цього року блискучими. 

Хромований

Ваш улюблений нейл-арт — завитки, краплі, французькі кінчики — сяє ще яскравіше, коли він виконаний хромованою фарбою.

За матеріалами allure.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень