9 трендів весняної моди-2024, які не пасують повним жінкам (ФОТО)

Краще це вбрання їм не носити

Штани-карго

Вони все ще модні у цьому сезоні. Але жінкам з пишними формами додадуть візуально зайвих кілограмів. Причина цього - накладні кишені на цих штанах, які до того ж привертатимуть увагу до пишних стегон.

А якщо карго пошиті з бавовняного твілу (така тканина), то він збиратиметься у некрасиві складки і підкреслюватиме нерівності тіла. Тобто форму такі штани не триматимуть. 

Сорочка з накладними кишенями

Сорочка оверсайз із накладними кишенями розширює фігуру. Вона відразу зробить візуально великою верхню частину тіла і перетворить повну даму у тумбочку на ніжках. А накладна кишеня візуально збільшить бюст.

Спідниця максі зі щільної тканини

Спідниця максі приховує щиколотки і робить фігуру присадкуватою. Особливо негарно виглядатиме така модель, пошита зі щільного матеріалу. Через щільний матеріал не видно жіночих вигинів і фігура здається масивною. Тому якщо обирати максі, то лише атласні та шовкові.

Пишним жінкам краще носити шовкові та атласні спідниці-максі (фото з mo-woman.com.ua)

Ботфорти

Ботфорти підкреслюють повноту ніг. А ще візуально ділять фігуру на три частини — верх, стегна та ноги. А для того, щоб виглядати стрункіше, стегна та ноги повинні здаватися єдиним цілим. Тому лишіть цю модель струнким високим дівчатам. А собі оберіть ботильйони на стійких підборах. 

Шкіряна косуха-оверсайз

Повним жінкам часто радять вільні силуети в одязі, тому що на їхньому фоні фігура виглядає більш витончено та акуратно. Але зі шкіряними речами це не працює.

Шкіра досить щільна і добре тримає форму, тому структурує силует. Але оверсайз крій - це обов'язково спущене плече. А воно відразу розширює плечовий пояс та формує складки при згинанні рук. Ці заломи додають зайвого обсягу.

Жакет із широкими плечима

Тут пояснення - таке ж, як і з курткою-косухою. Якщо ж дуже кортить одягнути об'ємний жакет, то жінкам plus size треба обирати його зі щільної вовняної тканини, яка має форму. Ще важливо робити акцент на талії за допомогою ременя і купувати тільки ті моделі, в яких лінія плеча розташована на природному місці.

А краще одягнути приталений жакет із рельєфними швами. Він вигідно підкреслить талію та виставить фігуру у винятково вигідному світлі.

Повним жінкам треба обирати жакети зі щільної тканини

Напівпрозорий лонгслів

Кофта-сітка - занадто тонка, щоб змогти приховати складки на тілі. Через це повна жінка у ній виглядатиме вульгарно і непристойно.

Мініспідниця

Перш, ніж її одягати, задайте собі питання, чи готові ви продемонструвати світу всі недоліки своєї фігури. Так, їх можна приховати закритим і суворим верхом, наприклад, класичною сорочкою або жакетом. У такому разі не виглядатимете вульгарно. 

Але краще мініспідницю залишити дівчатам з бездоганною фігурою. 

Речі з об'ємними елементами

3D квіти і гігантські банти — дуже популярні цього сезону. Вони виглядають ошатно, урочисто і дуже жіночно. Але пампушкам цей тренд зовсім не на руку, адже він притягує погляд до проблемних місць, які потребують корекції. 

За матеріалами ukr.media

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень