5 помилок в оформленні брів, які візуально додають віку

Поради з оформлення брів, які допоможуть виглядати молодше

Перещипування

Дотримуйтеся природної товщини брів. Не перестарайтеся при самостійній корекції. А краще не чіпайте брови і регулярно відвідуйте свого майстра.

Занадто тонкі брови візуально роблять обличчя старшим.

Намагання увігнатися за модою

Зараз в моді в основному пологі і висхідні брови. Однак форма брів підбирається завжди індивідуально, виходячи з особливостей рис обличчя. 

Старшим жінкам краще робити дугоподібні висхідні брови, щоб візуально підняти обличчя.

 

Якщо вигин брови буде спрямований вниз, вийде сумний і втомлений погляд. Це точно не зробить жінку молодшою.

 

Фарбування не тим засобом

Фарбувати брови можна як фарбою, так і хною, виходячи з ваших особливостей. Власницям густого волосся можна використовувати фарбу, яка фарбує тільки волоски і не залишиться на шкірі.

А ось жінкам з тонким волоссям, зі шрамами, прогалинами на бровах, рекомендується фарбування хною. В цьому випадку натуральний барвник добре фарбує шкіру і тримається на ній не менше тижня.

Занадто темний відтінок барвника

Віддавайте перевагу не надто темним відтінкам. Вибирайте косметику або барвник на пару тонів темніші за своє натуральне волосся.

Малювання нових брів

Для того, щоб виконати макіяж брів самостійно, не потрібно вибудовувати ніяких точок і придумувати нову форму брів — малюйте їх чітко за своєю формою. 

Плавно розтушовуйте основу брови, а кінчик фарбуйте більш явно — він повинен бути найтемнішою ділянкою. Але водночас не промальовуйте його занадто довгим.

 

Ідеальна пропорція співвідношення основної частини і кінчика брови 2:1.

Зараз в моді техніка фарбування з ефектом омбре. Такий варіант надає свіжість образу — брови виглядають акуратно, стримано і їхній вигляд точно не додасть вам віку.

Джерело: lady.kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень