Пишна краса: мода весни-літа-2024 для жінок з формами (ФОТО)

Що пропонують носити модні бренди

Alexander McQueen

«Гола» спідниця

Так, так, модні бренди радять не цуратися цього предмета гардероба, навіть якщо ви не відрізняєтеся стрункістю. Головне, щоб під спідницею була красива білизна, або щоб тіло було прикрито ще якимось одягом, як, приміром, сорочкою (на другому фото).

Гола спідниця гарно поєднається з прозорою блузою чи сорочкою в тон, або додайте до неї легкий джемпер. 

Altuzarra

Versace

Прозора сукня

Ще більш відвертий одяг на весну-літо-2024 - «гола» сукня. Вона не втрачає своїх передових позицій і цього сезону. Сукня може бути з мережива, тонкого трикотажу-сітки тощо. Головне правило її носіння - таке ж, як і в спідниці: правильна білизна, або прикриття інтимних зон підкладками, візерунками.

Coach

Coach

Alexander McQueen

Чорна сукня

Ви вважаєте, що маленька чорна сукня - це прерогатива струнких і юних? Модні дизайнери так не вважають. І пропонують своє бачення цього предмета гардероба на жінках з формами. 

Також у їхніх колекціях зустрічаються довгі чорні сукні для розмірів plus size, доречні як для роботи, так і для виходу на якісь святкові події.

Mugler

Michael Kors

Molly Godard

Ballenciaga

Michael Kors

Квітчаста сукня

Квітчасті сукні - головна ознака весняно-літнього сезону. У модних колекціях можна зустріти максі та міді сукні з малюнками квітів

Дуже модні цього сезону 3D-квіти. Їх можна побачити на вечірніх сукнях для повних жінок. Але такі елементи вбрання повним жінкам радять носити обережно. Зокрема, краще уникати дуже великих квіток. 

Molly Godard

Erdem

Frolov

Carolina Herrera

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень