Стрижка «гриб» — тренд весни 2024 року: варіанти зачіски на волосся середньої довжини

Підходить для тонкого волосся, яке не має об'єму

Стрижка гриб була на піку популярності у 2000 році, а зараз набула сучасних рис. Стилісти радяться спробувати її всім жінкам, в яких волосся середньої довжини.

Йдеться про зачіску, яка включає варіації, включаючи піксі, боб та каре.

Її можна назвати універсальною, тому що стрижка підходить жінкам з будь-якою структурою волосся та формою обличчя.

Пропонуємо розглянути варіанти «гриба», які надають тонкому волоссю об'єму та візуально омолоджують.

Класика

Цей варіант підходить ефектним жінкам, які готові радикально змінити образ. Завдяки округлій нижній лінії зачіска добре зберігає форму і додає волоссю об'єм. Це найкращий варіант для дівчат з тонкими пасмами — стрижка непомітно відростає і не потребує особливого укладання.

Шапочка

Стрижка нагадує шапочку завдяки плавному переходу від чубчика до скронь та потиличної зони. Це найкращий варіант ля прямого й ослабленого волосся, якому потрібно додати густоти. Такий гриб підкреслює вилиці, акцентує увагу на витонченій шиї та додає образу витонченості та лиску.

Кут

Цей стиль нагадує укорочене каре з чубчиком через чіткі прямі лінії, потиличну зону і бічні зрізи. Така стрижка дозволяє прибрати з десяток років та освіжити обличчя.

Недбалість

Стрижка нагадує ультрасучасну піксі з великою відмінністю. Закруглені кінчики волосся додають об'єм навіть ослабленим та тонким пасмам. Для укладання потрібно нанести на коріння пінку і збити руками. При цьому від фена можна відмовитись.

Джерело: style.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень