Стрижка, яка врятує тонке, рідке і неслухняне волосся. А вкласти її можна за 5 хвилин (ФОТО)

Візьміть собі на замітку

Волосся – головна прикраса жінки. Втім, багато представниць прекрасної статі часто не можуть дати раду своїй шевелюрі. Когось не влаштовує тип волосся, його густина, а хтось не може підібрати вдалий варіант під свою форму обличчя.

Стилісти у таких випадках рекомендують спробувати одну стрижку, яка пасує всім. Йдеться про боб-каре. Його легко укладати, головне врахувати власницям різних типів волосся і форм обличчя деякі особливості.

Тонке волосся

Якщо у вас тонке волосся, зробіть рівний боб однієї довжини, без пасом і шарів. Ще краще зробити довгий боб — з довжиною до ключиць твоє волосся буде виглядати максимально об'ємним.

Якщо одна довжина здається тобі ну дуже нудною, попроси майстра додати буквально пару коротких пасом, щоб пом'якшити форму стрижки і оживити кінці волосся.

Густе волосся

Густе, неслухняне волосся буде вкрай складно укласти так, як описано в попередньому пункті, тому їх власницям варто звернути увагу на профільований боб. Зверни увагу: майстер повинен «зняти» більше пасм ззаду, на потилиці і практично нічого не чіпати біля обличчя — саме так можна домогтися ідеальної форми.

Якщо говорити про стайлінг боба при густому волоссі, головну роль тут відіграє термозахист і підготовка перед термічним укладанням. Є два варіанти: або заспокійливий засіб з позначкою anti-frizz, або мус для більш виражених локонів. Перший продукт допоможе тобі укласти волосся гладко і рівно, другий — створить легкі, романтичні хвилі, як у Роуз Бірн.

Кучеряве волосся

Власницям кучерявого волосся потрібно бути обережними, коротко їх обстригаючи, інакше можна опинитися схожою на качан капусти брокколі. Тим не менш, саме у кучерявого волосся найбільші шанси красиво обіграти боб. Ключовий момент — багатошаровість, одна довжина в цьому випадку виглядатиме нудно.

Приступаючи до стайлінгу кучерявого волосся, м'яко просушіть пасма, промокаючи їх рушником (постарайтеся не роз'єднати при цьому завитки, щоб уникнути кошлатості). Потім сушіть феном, на низькій швидкості, без щітки.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень