Позбавляє їх щастя? Чи можна матері стригти волосся своїм дітям?

Пояснюють народні прикмети та церква

У питанні щодо того, чи можна мамі стригти волосся своїм дітям, допоможуть розібратися прикмети, які прийшли до нас ще з давніх часів.

Забобонні люди вважають, що мамі не можна стригти свою дитину, бо так вона позбавляє їїо підтримки роду.

Це пов’язано з тим, що волосся є джерелом стародавньої мудрості, а втративши його через батьків, діти втрачають до цієї важливої інформації доступ. У результаті дитина може перейти зі щасливої лінії життя на сіру смугу, повну болю і страждань.

Якщо говорити про те, чи можна мамі стригти волосся дочці, то повір’я стверджують, що таким способом мати забирає у дочки її особисте щастя.

 

У майбутньому дівчина вже не зможе побудувати міцні сімейні стосунки й не дізнається, що таке добробут і щастя.

Коли стоїть питання про те, чи можна мамі стригти волосся синові або дочці, яким ще не виповнився рік, то в цьому випадку народні прикмети категорично не радять цього робити.

Вважається, що підрізаючи волосся своєю рукою, батьки позбавляють захисту дітей вищих сил. Їхнє біополе стає слабким і сприйнятливим до потоків негативної енергії. Згідно з давніми повір’ями, така стрижка вкорочує життя.

 

Що про це думають в церкві? 

Служителі церкви в один голос стверджують, що ні в Біблії, ні в канонах немає вказівки на те, що не можна батькам стригти дітей. А з приводу забраних сил – це марновірство, яке, ймовірно, збереглося ще з часів язичництва, а зовсім не з часів християнства.

Кому з родичів не можна стригти волосся?

  • В народі вважають, якщо діти будуть стригти волосся своїм батькам, то таким чином вони скорочують їм життя.
  • Не можна, що чоловік стриг дружину та навпаки, адже це може призвести до страшних бід у житті подружжя.
  • Вважається, що не можна стригти волосся дитині, поки їй не виповниться рік. Така стрижка може позбавити дитину захищеного енергетичного поля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень