Як правильно сушити волосся, щоб воно не жирніло наступного дня

Поради стилістки

Якщо у вас дуже швидко жирніє волосся і має іноді недостатньо охайний вигляд майже одразу після миття і висихання, це означає, що ви неправильно його сушите, розповіла стилістка Еббі Юнг

Багато хто з нас вважають, що краще не сушити мокре волосся феном, а чекати, поки воно висохне саме, вважаючи, що такий спосіб сушіння є найменш травматичним для волосся.

Однак волосся, яке висихає природним шляхом, утримує більше шкірного сала, що може зробити його швидше жирним. 

Тому, якщо ви просто даєте волоссю висохнути природним чином, ви, з одного боку, не травмуєте його гарячим повітрям, а з іншого, робите його надійним накопичувачем шкірного сала, що своєю чергою призводить до частішого миття.

Еббі пропонує простий вихід:

сушіть волосся природним шляхом, але трошки підсушуйте коріння феном.

Це може допомогти уникнути надлишку сала і зберегти свіжий вигляд волосся. Таким чином, ви можете уникнути травмування волосся гарячим повітрям фена і одночасно утримувати його чистим.

Джерело: presspoint.in.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень