Що в 20, що в 40: ТОП-6 стрижок, які личать в будь-якому віці (ФОТО)

Про універсальні зачіски

Є зачіски, які молодять, а є такі, що навпаки - додають віку. Але існує ще й третій варіант: стрижки, які йдуть і двадцятилітнім, і після 40 років.

Каскад

Серед селебріті ця зачіска одна з найпопулярніших. Головна її відмінність полягає у тому, що така стрижка є універсальною та абсолютно нейтральною, тобто вона підійде для будь-якого віку і чудово поєднується з різними стилями. Шари волосся різної довжини допомагають приємно освіжити образ і надають образу невловиму «родзинку».

Прямий зріз до ключиць

Ключиці вважаються однією з найеротичніших зон жіночого тіла незалежно від віку. Тому її варто виділити. Обираючи таку стрижку, ви можете зупинитися на формі, яка подовжує обличчя, або зробити абсолютно пряму лінію. Тут все залежить від індивідуальних особливостей, зокрема кута вилиць.

Боб

Стрижка, яка відрізняється характерною градацією довжини від мочки вуха до середини шиї. Вона є абсолютним позачасовим фаворитом, який можна обирати в будь-якому віці. Боб буде чудово виглядати як на кучерявому волоссі, так і на тонкому та прямому. І це його основна перевага.

Піксі

Цей варіант стрижки вважається позавіковим, але потрібно звернути увагу на один нюанс — довжина волосся по всій поверхні голови повинна бути однакова.

Каре

Стрижки, які молодять, важко уявити без каре. Виглядає воно добре як на середню, так і на коротку довжину, причому ви можете підвертати кінчики волосся назовні чи всередину. Можна додати і чубчик, який може бути асиметричним чи прямим. Тут все залежить від форми обличчя та вашого бажання. Варіації з проділом також вітаються: косий чи прямий.

Гарсон

Головна відмінність цієї стрижки полягає у чубчику, який може бути як довгим, так і коротким, та в ультракороткій довжині. Образ багато в чому залежить саме від чубчика, тому що він допоможе зробити образ молодшим. Тому цю зачіску вибирає так багато зірок, які щодня з'являються на публіці.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень