Як правильно мити жирне волосся, щоб воно довше залишалося чистим: прості кроки

Візьміть собі на замітку

Чисте і здорове волосся – головна прикраса жінки. Тому за станом шевелюри треба регулярно стежити – відвідувати перукаря і мити голову.

Тим, у кого сухе волосся, з миттям голови проблем менше, адже її треба мити рідше. Проте власницям жирного типу волосся треба мити голову щодня.

theLime вирішив розібратися, як правильно доглядати за жирним волоссям, щоб воно довше залишалося чистим.

Чому волосся жирніє після миття?

На жирність шкіри голови може впливати декілька чинників. Ваш режим догляду, вплив навколишнього середовища і навіть стан здоров'я – все це відіграє роль у виробленні природного шкірного сала. Якщо після миття волосся залишилося жирним, проаналізуйте свій розпорядок дня та загальний стан здоров'я, щоб краще визначити основні причини, які можуть вплинути на нього.

Як мити голову рідше і мати свіже волосся?

На щастя, є способи виправити жирність волосся без миття. Наприклад, сухий шампунь допоможе видалити бруд з волосся та позбавити вас від відчуття жирності. Таким чином, ви зможете насолоджуватися відчуттям чистоти, не позбавляючи його при цьому необхідної вологи і не піддаючи пасма впливу великої кількості хімічних елементів.

Якщо у вас тонке волосся, постарайтеся мити голову не щодня. Навіть, якщо через день ваше волосся стане жирним, відкладіть миття шампунем, щоб спробувати дати натуральному шкірному салу виправити ситуацію. Багато звичайних шампунів мають у складі агресивні хімічні речовини. Це призводить до видалення вологи з волосся, що часто спонукає шкіру голови виробляти більше шкірного сала, щоб компенсувати це. І це часто стає системою. Але чи знаєте ви, що тонке волосся може несподівано виглядати менш жирним, коли воно звикне до менш частого миття шампунем? Почніть мити його 4 рази на тиждень, а згодом зменшіть до 3 разів.

Як правильно мити жирне волосся?

Необхідно обов'язково зосередитися на шкірі голови. Саме тут відбувається вироблення шкірного сала. Нанесіть шампунь безпосередньо на шкіру голови, акуратно масажуючи її протягом декількох хвилин, щоб видалити жир та забруднення. Наносити шампунь на довжину волосся не потрібно, засобу вистачить для очищення пасом, коли ви змиватимете шампунь з голови. Повторити процедуру треба двічі.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень