«Стріляли у неї над головою, надягали протигаз та ґвалтували прямо у відділку», - поліцейський садизм під Києвом (ФОТО)

Начальник СКП та опер – затримані

Колаж -- наш: фото дівчини -- ілюстративне

Як повідомляється на ФБ-сторінці ДБР, за зґвалтування та катування у приміщенні відділення поліції ДБР затримало двох поліцейських Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області

За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка:

Надягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою.

 

Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу відносно чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції.

Погрожуючи потерпілому зґвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові дубинками, надягали протигаз та стріляли із пістолета табельної зброї над головою.

 

У результаті вказаних дій потерпілий отримав переломи ребер та носа.

Протигаз у крові -- з місця подій

Затриманими за підозрою у побитті та зґвалтуванні жінки, а також застосуванні фізичного насильства до чоловіка в приміщенні відділення Національної поліції України виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима та 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу Микола Кузів.

Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

Нагадаємо, зранку в понеділок, 25 травня 2020 року, Міністерство внутрішніх справ повідомило про затримання та звільнення двох поліцейських, яких підозрюють у скоєнні злочину.

Сергій Сулима

Окрім того, в МВС наголосили про ухвалене головою Нацполіції Ігорем Клименком рішення про відсторонення від виконання службових обов’язків керівництва відділу, а також розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП.

«Вчора у поліцію надійшло повідомлення про те, що у місцеву лікарню звернулася жінка 1994 року народження з повідомленням про побиття та зґвалтування.

 

З її слів, до цих правопорушень причетні співробітники поліції.

 

Вказане повідомлення відразу почали відпрацьовувати співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

 

Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли у відділ поліції для надання пояснень з приводу крадіжок майна».

Микола Кузів, вочевидь, родом з Волині: в його даних фігурує Рожище, Волинської області

Відомо, що наразі готується повідомлення про підозру затриманим поліцейським за фактами зґвалтування (ч.1 ст.152 КК України), катування (ст.127 КК України) та перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч.2 ст.365 КК України).

Про затриманого Миколу Кузіва відомо, що капітан поліції є уродженцем Західної України, в нього є дружина та двоє синів.
 

На Київщину поліцейський перевівся після служби на Донбасі, куди він подався після початку військового конфлікту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень