Безхатько-педофіл заманив цукерками і вбив 11-річного хлопчика (ФОТО)

Кажуть, що дитина була дуже вихована і не вміла за себе постояти

Фото з відео з камер спостереження

Це сталося в Дніпрі. Про зникнення дитини ввечері у поліцію повідомила бабуся хлопчика. Адже той не відповідав на телефонні дзвінки.

Останній дзвінок був о 19 годині, коли внук сказав бабусі, що йде додому через територію обласної лікарні. Але так і не прийшов.

Поліцейські кинулися на пошуки дитини. За їхньою інформацією, допомогло їм відео з камер спостереження, які зафіксували, що хлопчик виходить з продуктового магазину з чоловіком, який має неохайний вигляд, як у безхатька.  

З ліхтариками поліцейські прочесали територію лікарні. Опитали людей. З їхніх розповідей дізналися, що було чути дитячий крик з одного з напіврозвалених корпусів медзакладу, де, буває, ночують безхатьки.

Коли прибули туди, назустріч вийшов безхатько, який застібав штани. На обличчі у нього була кров.

 

Його запитали, чи не бачив хлопчика. Той відповів, що ні, але помітно нервував.

 

Поліцейські всередині будівлі побачили ліжко, завалене ганчір'ям. Під лахміттям і знайшли тіло хлопчика, який лежав голий на животі. 

Підозрюваний у вбивстві дитини безхатько

Безхатько намагався втекти. Але його затримали. Це був 59-річний чоловік, якого неодноразово засуджували за крадіжки. Він розповів, як заманив хлопчика:

- Побачив хлопчика. Відразу ж зрозумів, що хочу з ним зробити.

 

Підійшов до нього, завів розмову. Потім завів його в магазин і купив кульок цукерок. Запитав, чи не хоче він подивитися занедбані корпуси психлікарні. Дитина погодилася.

Корпус психлікарні, де знайшли тіло дитини

За інформацією видання "Факти"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень