Страшно ходити вулицями? Стало відомо, хто у Рівному має боротися з бурульками

Хто за які території відповідає?

Послугу розчищення дахів будівель від снігу та бурульок може надати Рівненський трест зеленого господарства або інші приватні підприємства за окрему плату.

При цьому відповідальність за безпечне проведення таких робіт несе організація, установа, товариство, підприємство, на дахах яких є ті самі бурульки, повідомляє міська рада Рівного.

У повідомленні йдеться, що згідно з пунктом 5.5.3. Правил благоустрою міста Рівного у зв’язку з погіршенням погодних умов необхідно терміново забезпечувати очищення та прибирання снігу на території, прилеглій до закладу, установи, організації та організовувати роботи по розчищенню покрівель, дашків та козирків над входами від снігу та бурульок.

 

Щодо адміністративних будівель, підприємств, то відповідальність за розчищення дахів від бурульок та снігових наметів несе власник будівлі.

 

А якщо мова йде про житлові будинки, то відповідальність лягає на організацію – ОСББ, ЖБК, керівну компанію, яка обслуговує, утримує такий будинок.

В місцях, де багато пішоходів, взимку варто огороджувати небезпечні ділянки сигнальною стрічкою.

До речі, за порушення  вимог законодавства у сфері благоустрою, керівники підприємств, установ та організацій притягуються до адміністративної відповідальності.

Зауважимо, що звернутися до Тресту зеленого господарства можна за адресою: вул. Київська, 64 або за номером:  65-38-31).

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень