«Срібло» на «Кубку Хортиці» у рівнянки, яка торік зламала хребет (ФОТО)

Рівнянка Валентина Молчанець здобула срібну нагороду на Чемпіонаті України з тріатлону у складі команди Києва

У Запоріжжі вже 26-тий рік поспіль провели міжнародний старт «Кубок Хортиці», що мав статус етапу Кубка України. Саме змагання присвятили до Дня пам’яті заслуженого тренера України Євгена Романюка.

- Це найбільш сакраментальний, традиційний старт для українського тріатлону, вже 26-й за ліком, адже на цих змаганнях зберігся формат дистанції, який вже майже ніде не проводять — командна гонка — родзинка даного Кубку України. Раніше навіть були чемпіонати Європи, клубні чемпіонати Європи в командній гонці – але згодом цей формат відійшов, але українські старти не зраджують своїм традиціям. 500 м плавання, 12 км велосипедної гонки та 3 км бігу на завершення — саме таку дистанцію мають подолати учасники командної гонки разом, від початку і до кінця. Ліміт — мінімум 3 учасники, максимум 5, - розповіла Валентина Молчанець.

Команда Київської області на чолі з рівнянкою Валентиною Молчанець стартувала з чотирма спортсменками.

Втім, після першого, плавального етапу, одна з дівчат значно відстала, тому на велосипедний сегмент вийшло лише три спортсменки.

Після плавального сегмента команда лідирувала з відривом в одну хвилину, що є досить сильним результатом.

На другому місці була команда Донецької області.

- На другому, вже останньому колі, в однієї з дівчат на розвороті на досить великій швидкості ізслизнуло колесо. Дівчина не отримала серйозних травм, проте налаштування велосипеду задля завершення велосипедного етапу забрало 1,5 хв часу, що за мірками тріатлону — ціла вічність, — резюмувала Валентина Молчанець.

Зробивши все можливе на біговому сегменті команда здобула почесне друге місце, поступившись команді Донецької області та виборовши 5 сек у сильних представниць Житомира.

Фото — Валентини Молчанець

Рівнянка, за 9 місяців після перелому хребта, стала чемпіонкою Європи з тріатлону (ФОТО)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень