Спагеті з вершково-грибним соусом (РЕЦЕПТ)
Смакота!
- спагеті - 350 г
- шампіньйони - 500 г
- нежирні вершки - 200 мл
- соєвий соус - 2 ст. л.
- часник - 1-2 зубчики
- сіль, чорний мелений перець - на смак
Гриби помити й нарізати плястерками. Гриби викласти у розігріту сковорідку зі соняшниковою олією і на середньому вогні смажити приблизно 15 хв. За цей час рідина має повністю випаруватись і гриби зовсім трошки обсмажитись.
Після цього до грибів додати соєвий соус і вершки. Посолити, поперчити на смак і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 2-3 хвилини. В кінці додати подрібнений часник, перемішати й відставити з вогню.
Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності й відкинути на друшляк. Трошки води, в якій варилася паста, залишити, вона нам може знадобитись. Гарячий соус перемішати з гарячою пастою.
Якщо після вимішування паста виходить липкою, їй не вистачає вологи, – долийте потрібну кількість збереженого «бульйону», де варилися макарони.
В результаті, після перемішування, паста має вийти достатньо вологою і неначе шовковистою.
Спагеті з вершково-грибним соусом готові.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ