Салат з пекінської капусти, бринзи й солодкого перцю (РЕЦЕПТ)
Готувати дуже легко
- пекінська капуста - 300 г
- солодкий перець - 100 г
- бринза - 150 г
- оливки (будь-які) - 100 г
- цибуля ріпчаста - 50 г
- оливкова олія
- винний оцет
- сіль, чорний мелений перець
Цибулю почистити, нарізати півкружальцями й добре скропити винним оцтом. Капусту посікти й злегка посолити. Залишити на 10 хв.
Солодкий перець почистити від плодоніжки й насіння, нарізати соломкою. Оливки розрізати навпіл чи нарізати кружальцями. Бринзу нарізати кубиками.
Всі інгредієнти, крім бринзи, викласти в посудину, поперчити, додати олії й солі та перемішати. Потім викласти бринзу і знову акуратно перемішати.
Салат з пекінської капусти, бринзи і болгарського перцю готовий.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ