Смородина з цукром на зиму: як зберегти всю користь ягоди? (РЕЦЕПТ)
Готуємо натуральні ліки проти простуди і поганого настрою
Такий спосіб заготівлі вважається одним із найпростіших. Цю смакоту ще називають сирим варенням, адже його не треба варити. Знадобляться лише ягоди і цукор – без додаткових консервантів та навіть води.
Це допоможе зберегти усі смакові якості смородини, а також її користь
Рецепт смородини з цукром на зиму опублікований на кулінарному каналі Смаколики Юлі в Youtube.
Інгредієнти:
- смородина – 1 кг
- цукор – 1,2-1,5 кг
Приготування:
Смородину помити у холодній воді і дати повністю висохнути. Краще залишити ягоди на ніч. Після того – збити смородину блендером до однорідності.
Насипати цукор, продовжуючи збивати. Збивати доти, доки маса не посвітлішає.
Отриману масу треба залишити на декілька годин, щоб цукор повністю розчинився.
Готову масу викласти у стерилізовані банки.
Зберігати у холодильнику
Джерело: obozrevatel
Радіо Трек: НОВИНИ