Скільки кроків потрібно пройти, щоб схуднути на 1 кг

Скільки та як потрібно ходити пішки, щоб скинути вагу

Процес зниження ваги залежить від статі, віку і фізичної підготовки та типу ходьби. Швидкість спалювання жиру залежить від швидкості ходьби, типу ходьби, наприклад, ходьба з палицями, чи ходьба сходами вгору можуть по-різному впливати на процеси схуднення.

Вважається, що один крок спалює 0,04 ккал. Ніби геть небагато.

 

Отже, за 10 000 кроків можна втратити 400-500 ккал, що звучить вже набагато краще.

 

Стільки калорій містить повноцінна порція їжі.

 

А якщо робити 10 000 кроків щодня протягом тижня, то можна спалити 2 800-3 500 ккал, що вже дуже немало.

Як підрахували фахівці, щоб скинути один кг ваги, необхідно втратити приблизно 7 000 ккал. Тобто, щоб скинути кілограм маси тіла, треба робити по 10 000 кроків щодня протягом 2 тижнів. Або, щоб прискорити цей процес, можна протягом тижня щоденно робити по 20 000 кроків.

Це звучить трохи нудно, але зосередьтеся на процесі, а не на меті. Намагайтеся ходити якомога більше щодня, і результати будуть. Але не забувайте також про здорову і збалансовану дієту, щоб ви не споживали більше калорій, ніж витрачаєте. Якщо щодня проходити по 20 000 кроків і одночасно їсти фастфуд, це не допоможе схуднути. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень