Штори, які зіпсують вам весь інтер’єр (ФОТО)

Дизайнери виокремили п’ять видів таких штор

Штори – один з найскладніших елементів інтер’єру. Тут існує низка правил й хитростей, які обов’язково треба враховувати під час вибору текстилю.

Якщо раніше мали попит важкі тканини з люрексом та мереживом, то сьогодні дизайнери більше надають перевагу тканинам хорошої якості й доволі спокійних кольорів. А от зіпсувати інтер’єр можуть ці п’ять видів штор.

Контрастні рулонні штори

Попри їх зручність й доволі сучасний вигляд, органічно вписати їх в інтер’єр практично неможливо. Попри низку переваг у догляді, яскраві контрастні штори-роли стануть головним акцентом у приміщені, чим зроблять загальний вигляд – дешевим. У такому разі краще обрати римські штори.

Алюмінієві жалюзі

Вигляд вони мають дешевий і подекуди доволі офісний. Якщо жалюзі принципі не мають альтернативи – дизайнери радять вибирати жалюзі з тканини або й дерев’яні. 

Багатошарові складні штори

Сюди можна зарахувати й популярні у 90-ті та на початку 20-х штори з декором, візерунками, блискітками й прикрасами. Це віяння моди дизайнери радять залишити у минулому. Тут знову вертаємося до загального правила – штори обираємо спокійних кольорів та з натуральних тканин.

3D-малюнки на шторах

Абсолютно невдале рішення для вікон. Це створює сильний візуальний шум, та нівелює будь-які інші  дизайнерські рішення у приміщені.

Неправильна довжина штор

Треба мати хист аби правильно з першого разу прорахувати довжину штор. Вони не повинні бути надто довгими, але й куцими теж. Забудьте про моду, коли частина штори має лежати на підлозі – це просто збірник для пилюки та місце шкоди для домашніх улюбленців. Оптимальна відстань між шторами й підлогою – 1 сантиметр.

Джерело: Ліза

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень