Суцільний несмак і брак затишку. Які кольори не обирати для інтер’єру

Можливість вибору будь-якого кольору ставить у глухий кут часом більше, ніж наявність усього двох варіантів

Колір, що не пасує вашій спальні може перетворити відпочинок на суцільну муку. Колір здатен зробити коморою будь-яку простору кухню, а від кольору вітальні можна втомитися за кілька годин. То який же з них краще не обирати.

Метал

Дизайнери закликають не змішувати в інтер’єрі різні види металу без допомоги експерта. Поєднання жовтого і білого металу здешевлює інтер’єр, й тільки підкреслює несмак усього ремонту. Найчастіше таке трапляється у кухні та ваннах, коли змішувачі стальні чи хромовані, а ручки на шафках до прикладу під золото.

Помаранчевий

В психології помаранчевий вважають складним кольором. Відтак не простий він й для інтер’єру, бо підсвідомо сприймається як сигнал небезпеки та викликає напругу. Цей колір краще застосовувати як акцент на цілком нейтральному фоні.

Чорний

Деякі дизайнери переконані, що чорного й так багато у нашому житті. Трапляється чорний в офісних меблях, цьому кольору надають перевагу в одязі. Тож переобтяжувати простір вдома чорним не варто.

Фуксія і фіолетовий

Настільки екзотичний колір добре дивиться у костюмах. Але в інтер’єрі може викликати навіть депресивний настрій.

Надлишок бежевого

Це справді один з найпопулярніших кольорів в інтер’єрі. Але настільки світлий відтінок краще підкреслювати кольором компонентом. Бежевий без пари виглядає скучним.

За матеріалами Профіль

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень