Pantone назвали головні кольори 2021 року

Вони мають вселяти у людей відчуття стабільності й дарувати надію

Традиційно на початку грудня Інститут колористики Pantone називає головні кольори майбутнього року.

У 2021 такими стануть максимально наближені до світу живої природи – беззаперечний сірий Ultimate Grey 17-5104 й оптимістичний жовтий Illuminating 13-0647.

Виконавчий директор Pantone Леатріс Айзман пояснила, що сірий колір символізує надійність, а жовтий – це квінтесенція надії та оптимізму.

Так інститут хоче надихнути людей на те, щоб «побачити зміни, метафорично і буквально, як хмари над головою часто змінюються сонячним світлом».

Цікаво, що вперше таке поєднання кольорів з’явилося в інтер’єрі минулого року, кажуть у Pantone.

Це була велика підказка. Ми завжди шукаємо підказки та не хочемо занадто швидко приймати рішення. Ми хочемо подивитися, як ідуть справи. Коли пандемія дійсно почала бити по оселях і всі були занурені в неї, ми зрозуміли, що нам вкрай необхідно використовувати ці два кольори, – розповіла Айзман.

Pantone 13-0647 Illuminating – це яскравий і життєрадісний жовтий, що іскриться жвавістю, теплий жовтий відтінок, наповнений сонячною енергією. Pantone 17-5104 Ultimate Grey символізує тверді та надійні елементи, які вічні й забезпечують міцну основу.

Беззаперечний сірий порівнюють із кольором гальки на пляжі та природних елементів, чий застарілий вигляд вказує на здатність витримати випробування часом, звертаючись до почуття холоднокровності та стійкості.

До слова, зазвичай після оголошення Pantone головних кольорів року, саме вони домінують у гардеробах модниць.

Матеріали сайту Сьогодні.lifestyle

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень