В Pantone назвали 10 головних кольорів майбутньої весни

У палітрі переважають спокійні відтінки, але є і яскраві тони

Компанія Pantone, яка щорічно вибирає головний колір року, назвала десять головних кольорів майбутньої весни. Десять відтінків натхненні мистецтвом (роботами Пабло Пікассо, Анрі Матісса, Френка Стелли, Естер Стюарт і Сема Фоллса), зростаючим бажанням людей відпочити від технологій, а також тим, що все більше країн відкривають свої кордони.

У колірній палітрі переважають нейтральні, спокійні, природні відтінки, але є й кілька яскравих тонів. До списку увійшли кольори під назвами «Rose Quartz» (ніжно-рожевий), «Peach Echo» (м'який персиковий), «Serenity» (світло-синій), «Snorkel Blue» (яскраво-синій), «Buttercup» (насичений жовтий ), «Limpet Shell» (колір морської хвилі), «Lilac Gray» (сіро-бузковий), «Fiesta» (яскравий і насичений червоний), «Green Flash» (яскраво-зелений) і «Iced Coffee» (відтінок кави з льодом). 

Вибрані кольори вказують на те, що в моді, як і раніше, поступово розмиваються гендерні кордони: на думку компанії, відтінки можуть використовувати як жінки, так і чоловіки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень