Римські штори: кращий спосіб оформити офіс (3 ФОТО)

Особливості та переваги римських штор

При оформленні офісів особливу увагу слід звернути на римські штори.

Такі конструкції не дають сонячним променям проникати всередину приміщення, захищають від поглядів випадкових перехожих, а також додають стилю і благородства.

В результаті офіс виглядає привабливіше в очах інвесторів і клієнтів, а комфортна обстановка надихає працівників на продуктивну діяльність.

Особливості та переваги римських штор

 

Римські жалюзі відрізняються від інших сонцезахисних конструкцій способом згортання. У складеному стані утворюються декоративні м'які складки, які створюють атмосферу затишку і тепла. Серед переваг використання таких жалюзі виділяють:

Універсальність. Конструкції кріплять до стіни, стелі, також римські штори встановлюють на віконні рами або безпосередньо в проріз. Це дозволяє розширити доступні дизайнерські рішення.

Широкий асортимент. Моделі відрізняються типом тканини, фактурою, щільністю та іншими критеріями. Великий вибір жалюзі дозволяє підібрати римські штори під конкретний офіс.

Можливість регулювати полотно по висоті, що дозволяє змінювати рівень освітлення в приміщенні.

Привабливий зовнішній вигляд. Виглядають римські штори і жалюзі стильно і незвично. Конструкції вигідно виділяються на тлі простих тканинних ролетів і металевих жалюзі, які виглядають холодно і строго.

Практичність і зручність експлуатації. В складках не збираються пил, бруд і жир, тому такі моделі встановлюють навіть в офісних кухнях. У разі сильних забруднень полотно можна прати.

Мала вага. Конструкції без проблем фіксуються на полегшених карнизах або вікнах невеликого розміру.

Як вибрати відповідну модель

 

Якщо хочете купити хороші римські штори на вікна в офіс, зверніть увагу на тип тканини. Такі сонцезахисні конструкції роблять з:

льону - екологічно чистий матеріал добре відводить вологу і тепло;

 

ситцю - полотно ніжне і приємне на дотик;

 

шовку - тканина вирізняється міцністю і оригінальним глянцевим блиском;

 

сатину - щільний і зносостійкий матеріал відмінно підійде для офісних приміщень, такі жалюзі вимагають мінімального догляду;

 

поліестеру - кращий вибір в плані довговічності, при цьому сучасна синтетика не виділяє токсичних елементів, тому безпечна в експлуатації;

 

бамбука - натуральний матеріал вирізняється антисептичними властивостями, такі моделі виглядають цікаво, відмінний варіант для створення незвичайних інтер'єрів.

В інтернет-магазині Жалюзі-Сервіс представлений широкий вибір сонцезахисних конструкцій. Компанія робить римські жалюзі на вікна на замовлення, тому готові моделі підійдуть до вікон міліметр до міліметра.

Виробник використовує кращу тканину і європейську фурнітуру, якість товарів підтверджується гарантією. Є можливість доставки продукції по країні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень