Наймодніші кольори прийдешнього сезону осінь-зима 2020/2021 (ФОТО)

Є час підготувати гардероб, зважаючи на актуальні тренди

Інститут кольору Pantone ще взимку 2020-го визначив головні барви сезону осінь-зима 2020/2021. Але здається, нагадати про них час настав саме зараз.

Серед трендових кольорів майбутнього сезону: насичений мальвово-червоний (Samba), бузково-фіолетовий (Magenta Purple), бурштиново-помаранчевий (Amber Glow), жовто-зелений (Green Sheen), колір обпаленої червоної цегли (Fired Brick) і багато інших відтінків.

Vogue Україна виділив 10 найактуальніших кольорів прийдешнього сезону осінь-зима 2020/2021 і показав, як їх носять streetstyle-модниці.

Мальвово-червоний (Samba)

Традиційно жодна модна палітра Pantone не залишається без червоних відтінків. Цієї осені у тренді буде мальвово-червоний. Вписати його у свій гардероб досить просто: він легко поєднується з нюдовою, білою та синьою палітрами кольорів.



Бурштиново-помаранчевий (Amber Glow)

Бурштиновий відтінок має усі шанси стати найкращим другом всіх модниць у сезоні осінь-зима 2020/2021. Він гарний як соло, у вигляді монохромного образу, так і стилізований з іншими відтінками: чорним, бежевим, блакитним, білим або червоним.



Класичний синій (Classic Blue)

Класичний синій колір – головний відтінок 2020 року і передбачувано він потрапив до палітри осінньо-зимового сезону. Він личить як білявкам, так і брюнеткам, і є одним з улюблених у Кейт Міддлтон.



Пісочний (Sandstone)

Пісочна палітра плавно з попереднього сезону перекочувала в майбутній. Нюдова гама, що нагадує відтінки мокрого і сухого піску, органічно впишеться у будь-який гардероб. Базовий відтінок Sandstone особливо гарний на плісированих і шовкових спідницях, а також у вигляді брючних костюмів, кейпів і пальт.



Жовто-зелений (Green Sheen)

Яскравий, майже неоновий відтінок жовтого з лаймовим півтоном, буде цікавою плямою серед класичних і спокійних тонів у новому сезоні. Жовто-зелений колір – справжня насолода для максималістів. Дівчата одягають монохромні ансамблі, розбавляють образ контрастними аксесуарами або додають речі з незвичною фактурою в осінній ансамбль.



Ультрамариново-зелений (Ultramarine Green)

Ультрамариново-зелений відтінок – один з найскладніших. Дівчата вдягають брючні костюми, а босоніжки зав'язують зверху штанів, беруть до рук сумки в заморському відтінку або накидають на плечі вільні плащі, щоб виділитися з натовпу в сірий і прохолодний період.



Відтінок персикової нуги (Peach Nougat)

Ніжний відтінок персикової нуги має найкращий вигляд, коли його багато в кадрі. Наприклад, у вигляді монохромних брючних костюмів з широкими штанами та подовженим жакетом. Однак є ще один спосіб вписати цей романтичний відтінок у гардероб. Ідеальним дуетом стане комбінація білого і персикового кольору.



Бузково-фіолетовий (Magenta Purple)

Завдяки поєднанню синьої й червоної палітри кольорів на світ з'явився бузково-фіолетовий колір. Magenta Purple найкраще поєднувати з похідним його відтінком – червоним.

Оливковий хакі (Military Olive)

Як одягати оливковий колір, який в цьому сезоні отримав назву Military Olive, питань не викликає. Універсальний відтінок, який можна віднести до базової кольорової палітри осені, легко поєднується з білими, бежевими, чорними й коричневими кольорами. За бажання складе пару помаранчевим або рожевим речам.

Колір обпаленої червоної цегли (Fired Brick)

Ще один відтінок червоного, названий Fired Brick, бо схожий на колір обпаленої червоної цегли, прикрасив колекції дизайнерів сезону осінь-зима 2020/2021. Глибокий відтінок легко підтримає діловий дрес-код. Беремо на озброєння штани та спідниці, светри й жакети складного темно-червоного кольору – і поєднуємо їх з сірими, коричневими та чорними відтінками.

Матеріали Vogue Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень