Як виглядати стильно та доглянуто влітку 2020

Тренди макіяжу базуються не лише на моді, а й на сезоні. Тому для спекотного та іноді дощового літа потрібно обирати правильну косметику.

Догляд — основа чистого обличчя

Влітку жінки зазвичай обирають легкий природний макіяж, адже в спеку хочеться легкості та невагомості. У цей період часто виникають алергічні реакції — організм іноді не залишає нам вибору, і ми вимушені відмовитись від певних засобів. Також потрібно пам’ятати про те, що при високій температурі швидше виділяється піт та шкіряне сало, макіяж час від часу потрібно коригувати, тому краще користуватись матовими текстурами або використовувати матові серветки. Останні дозволяють менше пудрити обличчя протягом дня.

Головним секретом у догляді за шкірою є її правильна підготовка: очищення, тонізування та зволоження. Оскільки в спеку епідерміс страждає від пересушування та ультрафіолету, варто приділити увагу зволоженню і захисту від сонця. Важливо не забувати про губи, адже вони можуть сохнути та тріскатись.

Влітку основу краще замінити ВВ-кремом або кремом з консистенцією флюїду та з SPF фактором. Є сенс відмовитись від олівця для очей, оскільки в його склад входить віск, який плавиться при високій температурі. Альтернативою олівцю може стати лайнер. Замініть звичайну туш на вологостійку — ця невелика хитрість допоможе гарно виглядати під час дощу, на пляжі, або якщо ви захочете освіжитись в душі посеред дня.

Тренди макіяжу 2020

Літній макіяж характеризується легкими текстурами, мінімумом косметики та яскравими відтінками. Серед трендів 2020 є досить екстравагантні рішення, тому що «літо — це маленьке життя», і прожити його варто на повну.

  • Неон на очах у вигляді лайнера чи тіней виглядає сміливо та весело. Можна використовувати один колір, або поєднувати декілька.
  • Вологі губи — створити цей ефект можна за допомогою блиску. Ще краще наносити його поверх матової помади.
  • Металік — досить смілива тенденція, оскільки тіні можна наносити як на верхні, так і нижні повіки. До того ж, чим більше блиску під очима, тим краще.
  • «Невидимий макіяж» — підходить для тих, хто любить виглядати натурально, але такий макіяж потребує хорошої підготовки та часу.
  • Ретро-стиль цього літа характеризується стрілками а-ля 60-ті та яскравими помадами.
  • Червона помада — варто лише знайти свій відтінок.
  • Небесна палітра також знайшла втілення на жіночих обличчях. В моді кольори від ніжно-блакитного до сатинового.
  • Чорні або приближені до цього кольору губи — досить екстравагантний тренд, який гарно виглядатиме на фоні нейтрального одягу.
  • Акцент на вії — це може бути ефект «павучих лапок» або накладні вії.

Бренд Lamel Professional розроблений в Великобританії з метою надати жінкам можливість професійно доглядати за шкірою та робити трендовий макіяж. Замовити косметику з доставкою в Рівне можна в мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP за цим посиланням https://makeup.com.ua/ua/brand/444905/.

Про що варто пам’ятати

Для догляду за шкірою також важливо обирати легкі текстури, регулярно робити маски для очищення. Волосся теж потребує догляду, оскільки сухе повітря, ультрафіолет та солона вода негативно впливають на їх стан. Виробники засобів пропонують догляд, який допоможе зволожити кучері та уникнути посічених кінчиків. Також важливо носити головні убори.

Для догляду за тілом важливо приділити увагу стану шкіри. Незалежно від температури повітря, за пів години до виходу з дому важливо нанести сонцезахисний лосьйон, навіть якщо ви не збираєтесь ніжитись на сонці. Приділяйте увагу зволоженню шкіри, особливо в проблемних місцях: п’ятки, лікті та ін.

Відмовтесь від важких парфумів, натомість замініть їх легкою туалетною водою, або спреєм для тіла. Подовжити аромат допоможуть засоби з тієї ж ароматної колекції: гель для душу, дезодорант та лосьйон.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень