Штани палаццо. Що це і як носити влітку? (ФОТО)

Поради від модних експертів Vogue Україна

На модний олімп повернулися штани палаццо. Це улюблені штани Марлен Дітріх, які популяризував італійський модельєр Еміліо Пуччі. Vogue Україна пише, що популярність штанів палаццо цього сезону обумовлена ретро-настроєм модниць.

Завищена талія, широкі штанини, розкльошені завдовжки, бокові кишені й розрізи — все це відмітні ознаки штанів палаццо, які ще також називають beach pajama pants — «пляжною піжамою».

Найчастіше їх шиють з легких, струмливих тканин: бавовни, шовку, шифону, трикотажу. Свої варіації на тему в сезоні весна-літо 2020 продемонструвало багато брендів.

Під час минулих Тижнів моди streetstyle-активістки обирали як класичні палаццо, так і їхні варіанти: зі зборочками або стрілками, лляні або утеплені.

Beach pajama pants гарні й тим, що їх легко поєднувати та модифікувати: у тандем до них модниці вибирають жакети з чоловічого плеча, сорочки в тон, створюючи монохромний образ, асиметричні топи, футболки з підплічниками та гавайські сорочки.

Матеріали Vogue Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень