Невдалий макіяж: як у Києві розпізнати дівчат із регіонів (ФОТО)

Розповідь зіркової візажистки

Зіркова візажистка Ната Нісс, яка працює з Джамалою, Оленою Кравець, Монро та іншими відомими українцями, розповіла про помилки дівчат.

Зазвичай, аби стати красивішими, потенційні красуні роблять штучні вії, «драматичні» брови і неправильно наносять тональну основу.

Таких дівчат «видно за кілометр» і одразу зрозуміло, що вони приїхали до столиці з інших областей, говорить Ната Нісс.

- За моїми спостереженнями наші жінки виявляють велику зацікавленість сферою краси, макіяжу, укладок, фарбувань тощо. Про це свідчить як велика конкуренція у сфері б'юті, так і високий рівень майстерності, адже попит породжує пропозицію.

 

Найбільше помилок я бачу в підборі та нанесенні тональної основи або її відсутності.

 

Також дивлюся на загальний стан шкіри під макіяжем. На жаль, досить великий відсоток жінок досі не дійшли того, що гарний макіяж починається з гарної та здорової шкіри. І навіть найдорожчий косметичний продукт може мати «дешевий» вигляд на недоглянутому обличчі.

Ната Нісс зауважила, що зовнішній вигляд дівчат залежить від бажання, смаку та розуміння краси. Мовляв, у столиці можна іноді зустріти таке, що «без сліз не глянути».

- «Всього більше» – це головне. Безумовно, є яскраві типажі, яким личать насичені відтінки та акценти. Але вся річ у балансі. Я завжди говорю, що в макіяжі краще менше, ніж більше. Але це я фанат натуральності, хтось може мати інший смак – і це теж окей.

Варто уникати довжелезних накладних вій, макіяжу з «ефектом лисячих очей», синіх тіней і перламутрової помади, каже Ната Нісс. Також не треба надавати бровам драматизму, адже це старить. Зараз актуальна пряміша брова, пухнаста, як у юної дівчини.

Джерело - OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень