ТОП-4 ознаки правильного тонального крему за невеликі гроші

Візажисти сформували кілька порад

Знайти тональну основу, яка ідеально підійде саме для шкіри вашого обличчя, непросто. Часто ми думаємо, що у мас-маркеті немає хороших засобів, а віддавати тисячі гривень за тюбик «тоналки» відомого бренду не хочеться.

Візажисти запевняють, що правильну тональну основу можна знайти й у звичайному магазині косметики, адже заборонені синтетичні компоненти додають у свою продукцію і відомі виробники. Обрати хороший крем можна за кількома ознаками.

Запах

Перш ніж придбати крем, понюхайте його. Аромат не повинен бути надто різким та штучним. Якщо відчувається олійний маслянистий запах, це означає, що у засобі забагато віддушки. Це може спричинити появу прищів.

Стійкість краплі

Крапля крему не повинна бути сильно густою або розтікатися. Дуже щільні «замазки» мають великий вміст силікону і пудри, вони добре приховають широкі пори, нерівності, почервоніння, але точно не підійдуть для жирної та сухої шкіри. На жирній – силікон через кілька годин почне блищати, а на сухій – підкреслить усі заломи та зморшки. Краще обирати легкі текстури, тоді крем рівномірно розподілиться по шкірі і на обличчі не буде ефекту маски.

Баланс рожевого та жовтого

Фахівці радять шукати у маркуваннях тональних засобів літери R (rose) та C (cool), позначення «Porcelain» та «Ivory». Рожевий тон найнебезпечніший, після такого крему обличчя може стати як п’ятка немовляти. Вам точно не потрібен такий ефект. Тож перед покупкою ще у магазині протестуйте кілька відтінків на своїй шкірі, але не на зап’ясті, а на обличчі.

Не ведіться на позначку «для професіоналів»

Часто професійна косметика розроблена для різних зйомок, вона добре все замазує, але створює на обличчі матову маску. Якщо ви не актриса, тоді вам не потрібен грим, вистачить легкого макіяжу.

Зауважують візажисти, що важливо не лише обрати хороший тональний крем, а й правильно нанести його.

Ось основні правила:

Перед застосуванням потрібно зволожити шкіру, використати тонік та крем.

Наносити тональний засіб можна чим завгодно, спонжем це зробити найпростіше, пальцями — найекономніше, але рівномірний тон найкраще можна сформувати за допомогою пензлика.

Важливо не забути пропрацювати лінію шиї.

Під очі треба додатково нанести консилер і все злегка закріпити пудрою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень