Вдалий макіяж: як візуально збільшити очі (ФОТО)

І як робити не варто

Макіяж очей має підкреслювати сильні сторони обличчя і робити його привабливішим. Однак не всі жінки вміють правильно фарбувати очі, аби досягти правильного ефекту.

Почнемо з того, як НЕ ВАРТО робити

Не використовуйте базу

Під сухі тіні обов'язково потрібна основа, як ґрунт для полотна. Інакше вони обсипатимуться і скочуватимуться на повіках.

Є три варіанти. Перший — власне основа під тіні або праймер для повік. Такі продукти є майже у будь-яких косметичних брендах. Другий варіант — кремові тіні. Як і праймер, вони забезпечують стійкість і, крім того, додають інтенсивність і глибину кольору тіней. Третій — найбільш  бюджетний варіант — тональний крем на повіках, який обов'язково треба припудрити.

Не міксуйте кольори як-небудь

Для розкішного макіяжу очей потрібні лише три тони тіней — світлий, середній і темний (йдеться про насиченість кольору).

У палетках поєднання кольорів завжди підібране дуже гармонійно, тож можна сміливо довіряти смаку дизайнерів. Отже, середній колір (у палетках з 4-х відтінків їх два) використовується як базовий і наноситься на усю повіку. Темний застосовується для акценту складки і зовнішнього кута. Ну а найбільш світлий — для відблисків і світлових акцентів (на середину рухомої повіки, під брову або на внутрішній куточок ока).

Не користуйтеся одним пензлем

В ідеалі їх потрібно три – плоский, пухнастий і тонкий зі скосом 9 для опрацювання війкового контуру).

Плоским тіні наносяться на рухому повіку. Пухнастим розтушовуються переходи, робиться темнішими кут і складка. А найтонший пензлик треба для роботи з війковим контуром.

Як можна зробити погляд більш виразним

Щоб візуально збільшити очі і зробити погляд виразнішим, вам знадобиться всього один косметичний засіб. Це нюдовий олівець для очей. Візажисти рекомендують наносити такий олівець на внутрішню повіку (нижню і верхню).

Крім того, він нейтралізує почервоніння на шкірі. Досить провести лінію нюдовим олівцем по внутрішньому контуру нижньої та верхньої повіки і нафарбувати вії тушшю.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень