Що з жінкою, яка впала в оркестрову яму у Рівненському драмтеатрі

Розповів директор закладу

Напередодні під час вистави у Рівненському драмтеатрі жінка впала в оркестрову яму. Про це написала учасниця спільноти «Вилка Мікс Рівне»:

Олена Лукащук:

Хто знає який стан жінки, що в вчора після вистави в драматичному театрі впала в оркестрову яму. Можливо потрібна допомога? Не можу перестати про це думати.

Керівник театру Володимир Петрів каже, що жінка сильних травм в не отримала:

Погано, що впала. Її забрала швидка, але, слава Богу, травми там не складні. Є гематома, струс мозку однозначно. Але немає жодних переломів. Відомо, що вона знайшла телефон в туалеті, який з глядачів хтось загубив. І вона вийшла оголосити на сцену, що знайдено телефон, і відгукніться, хто його загубив. На радощах, що хтось відгукнувся, вона зробила крок і впала в оркестрову яму. Хоча, можливо, їй стало погано. Це ми зараз з’ясовуємо. Вона в лікарні. Але немає жодних важких травм.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: драмтеатр
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень