Весна зі знаком “плюс” або найцікавіші події Рівного

Увага! Увага! Усім шанувальникам фентезі, симфонічної музики, комп’ютерних ігор, театру і оперети, класичних творів та просто тим, хто бажає завжди бути в курсі культурних подій свого міста, радимо відвідати Рівненський обласний музично-драматичний театр. Там проходитимуть яскраві шоу та театральні постанови, які відомі по всій Україні та за її межами.

Погодьтесь, іноді так хочеться вийти за рамки звичайної реальності і трішки пофантазувати: побути піратом Карибського моря або супергероєм-месником, відчути себе у Країні див або Володарем Перснів, перевтілитись у Ван Хельсінга або подорожувати Нарнією.

Все це вам допоможе зробити неймовірний симфонічний оркестр “Lords of the Sound”.

В рамках туру “Music is coming” симфонічний оркестр та хор представлять концертну програму, де лунатимуть найвідоміші композиції з фільмів жанру фентезі а також мелодії з комп’ютерних ігор “Мортал Комбат”, “Ассассіни”, “Варкрафт” та інші. Кожна композиція буде супроводжуватись відеорядом та спецефектами. Це буде щось неймовірне! Не вірите? Пропонуємо переконатись вам на власні очі.

Ну хто з нас не дивився старий фільм “Собаче серце”? Взагалі, твори Михайла
Булгакова не втрачають своєї актуальності й донині. Тому що письменник мав неймовірний талант: тонко та влучно висвітлювати “вічні” проблеми соціуму. А що для вас означає людяність?

Запрошуємо до Рівненського обласного драмтеатру, де відбудеться незабутня театральна постанова у двох діях Валерія Золотухіна за мотивами роману “Собаче серце”.

Професор Преображенський, Поліграф Шаріков та навіть Швондер чекають зустрічі з вами! Поспішайте придбати квитки на сайті Тікетсбокс, поки ще залишились!

Ще більше подій у місті Рівне можна побачити, перейшовши за посиланням https://rivne.ticketsbox.com/ua/ . Оформивши підписку на події свого міста, ви завжди залишатиметесь на хвилі найяскравіших та найцікавіших подій, шоу та концертів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень