Що принесе 2022-ий повітряним знакам Зодіаку: Близнята, Терези, Водолій

Гороскоп на наступний рік

Астрологи мають різні погляди на 2022 рік, рік Тигра (Блакитного або Чорного). Своєї сили Тигр набере вже 1 лютого 2022 року й принесе чималі зміни у життя людей. Експерти впевнені, що після непростих випробувань 2021-го, нарешті настане час змін до кращого, особливо тих, що стосуються особистого життя та кар’єри.

Раніше ми повідомляли, що підготував 2022 рік для знаків стихії Води – Ракам, Скорпіонам і Рибам. Тепер докладніше про знаки Повітря – Близнят, Терезів та Водоліїв.

Близнята (21.05 – 21.06)

Близнятам у 2022 році треба пильнувати усі події навколо – у буквальному сенсі – на кожному кроці. Це може бути завдання від керівництва, виконання якого принесе кар’єрний зліт, або знайомство на вулиці чи кафе, яке докорінно змінить особисте життя. Але ця удача може пройти повз, якщо на неї не зреагувати.

Ті Близнята, які тільки планують змінювати роботу – будьте певні на співбесіді ви будете зіркою!

Якщо перша половина року справді буде присвячена роботі, то вже починаючи з літа, Близнят захопить хвиля амурних справ. Ті ж, хто давно у шлюбі, будьте певні – вас чекає щасливий рік

Єдине, чого позбудуться Близнята у новому році – це надмірна мрійливість. Тигр додасть їм реалістичніших поглядів на життя.

Терези (24.09 – 23.10)

Рік для Терезів почнеться дрібними клопотами, які перейдуть з 2021-го, тож глобальних планів вже з 1 січня не будуйте. Проте більшість довгострокових проєктів, які Терези почали раніше, вдасться реалізувати.

Щоб досягти успіхів на роботі та нарешті пробити свою «фінансову стелю», треба проявити максимум дипломатичності й толерантності.

Влітку взагалі може скластися ситуація, коли ви будете змушені доводити своєму керівництву, що чогось і справді варті. Проте будьте спокійними – все закінчиться добре. Провальних ситуацій астрологи не бачать

У сімейних Терезів у стосунках пануватиме гармонія та взаєморозуміння. Бурхливих пригод не обіцяє рік Тигра й одиноким Терезам. Тигр застерігає – обережніше ставтеся до нових знайомств, адже існує ризик шахрайства з їх боку.

Водолій (21.01 – 19.02)

Як і минулого року, у 2022-му Водоліям доведеться багато й наполегливо працювати, щоб втримати звичний фінансовий стан.

Їх пориватиме докорінно змінити сферу діяльності та зовнішність. Але не піддавайтеся таким радикальним настроям, адже ваша думка швидко зміниться.

Витрачені на роботу зусилля дадуть свій результат і, ймовірно, «годуватимуть» Водоліїв потім ще дуже й дуже довго. Важко даватиметься колективна робота, тож розраховуйте лише на власні сили

Баланс роботи та відпочинку гарантує, що нових проблем зі здоров’ям Водолії не матимуть. В особистих стосунках можливі конфлікти, але вже до травня ситуація стабілізується і гармонія далі супроводжуватиме особисте життя Водоліїв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень